![]() |
Güzel Bir Dua... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzel Bir Dua...Doğduğum gün verdiğin o tertemiz kalbi, aynı temizlikte emanet etmeyi nasip eyle ![]() ![]() Kirlerden pak eyle bu kalbimi, parçalamaya meyl eden faniliklerden uzak eyle! Senin verdiğin gönül de, Sen'in ile geleyim Ya İlahi ![]() ![]() Yalan tutsaklıklara esir etme bedenimi, Üzerimde yalan ve yalnış hiç bir sevdanın izini bırakma, Gönlüme her gireni, bana Seni getirdiği için seveyim, Sana gelebilmek için sevileyim! Gözeten Sensin her halimi ![]() ![]() ![]() ![]() Sana emanet ettim yüreğimi ![]() ![]() Dünya kuyusunda Yusuf(AS)'ın teslimiyetini ihsan eyle bu bedene, Yakup(AS)'ın, Yusuf(AS)'a hasreti gözyaşı oldu ömrüne, gözlerinden etti hasreti ![]() ![]() Sabır ile duâsı ile kavuşturdun hem Yusuf'una hem gören gözlerine ![]() ![]() Senin için akan gözyaşına talibim Ya İlahi ![]() ![]() Öyle yanayım ki ![]() ![]() Yüreğimi aşkına kurban eyle! Gözümün yaşı ile sabredenler gibi kavuşmak nasip eyle! Sana kavuşmanın adı ise ölüm ![]() ![]() Soğuk deymesin şu dilime, en sıcak kelime olsun ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle yanayım ki ![]() ![]() ![]() ![]() Ölümü özleyen bir beden de ben olayım! Ölümlerin en güzeline talibim, Faniliğe rağbet ettirme, Ömrüme ömür bereketi ver ki ![]() ![]() o en güzel kavuşma anına ![]() ![]() Ömrümü tükettiğim yerlerin adını, malımı harcadığım yerlerin adını güzel eyle ![]() ![]() Bedenimi yıprattığım yolları hayır eyle, Hesabımı kolay, amelimi bol ve güzel eyle ![]() ![]() Öyle Yanayım ki ![]() ![]() ![]() ![]() Senin için yaşayıp ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle bir iman ver ki Ya İlahi ![]() ![]() ![]() ![]() amin |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|