![]() |
Casus!.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Casus!..Casus! ![]() ![]() Ben 1950'de ezanın Türkçe mi Arapça mı okunduğunu bilmiyordum ![]() ![]() Fısıltıyla verdiği cevap, o devrin halinin aynasıdır: "Helâda okuyorum!" Evinde korkuyor, işyerinde korkuyor, sokakta korkuyor ![]() ![]() ![]() Çemberlitaş'ta yaşlı bir kırtasiyeci, bir de İnkılap Kitabevi, Büyük Doğu satardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nereden nereye geldiğimizi düşününüz ![]() Akif'in "Bülbül" şiirini, Necip Fazıl'ın "Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya!" mısralarını kimse benim neslin mücadelecileri kadar iyi anlayamaz ![]() Zor şartlar altında İslam'a hizmet eden, İslam'ı yaşayan adam yalnız adamdır ![]() ![]() ![]() Ne yanar kimse bana ateş-i dilden özge Ne açar kimse kapım bâd-ı sabâdan gayrı Akif, yalnızlığını "Karşımda vatan namına bir kabristan yatıyor ![]() ![]() İnsanda kendini beğendirme arzusu vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asıl olan kendimizi Allah'a beğendirmektir ![]() Aşağılık duygusunda olanlar kendilerini insanlara beğendirmeye çalışır ![]() ![]() ![]() ![]() Rahmetli Albay Hulusi ağabeyin dersindeydik ![]() ![]() ![]() Sanat ve düşünce ufkunun zirvesine tırmanmış ve pek çok gönüle siluetleri düşmüş devlerin hayatını yakından tetkik ederseniz içinde yaşadıkları cemiyetin ölçülerine uymadıklarını görürsünüz ![]() "Zaman sana uymazsa sen zamana uy!" bir casus gibi dünyamıza girmiş, pek çok kimsenin dünyasını ve ahiretini cehennem etmiştir ![]() Tahkiki imana sahip olmayanlar esen rüzgâra tabi olur ![]() ![]() ![]() 24 Nisan 2010, Cumartesi HEKİMOĞLU İSMAİL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|