Eyvah! |
10-11-2006 | #1 |
[KAPLAN]
|
Eyvah!Sezon sonunda tam 23 futbolcunun kontratı sona eriyor Yönetim; Song, Ümit Karan, Necati gibi yıldızları takımda tutabilmek için bir hayli terleyecek Kulüpler sıraya girdi Galatasaray’ın tam 23 futbolcusunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek Yıldız isimlerin yanı sıra bir çok genç oyuncunun da mukavelesinin sona erecek olması, Sarı-Kırmızılı idarecileri kara kara düşündürüyor Bu futbolculardan Song’a daha şimdiden bir çok Avrupa kulübünün talip olması üzerine hemen harekete geçen yöneticiler, Kamerunlu ile görüşme zemini arıyor Daha önce Necati Ateş ile masaya oturan yönetimin, golcü futbolcu ile 3 yıllık anlaşma sağlamak üzere olduğu bildirildi Çoğunluğu gençler Bir süredir Galatasaray Yönetimi’nin yeni kontrat imzalama girişimlerine olumsuz yanıt veren Ümit Karan’un durumu ise henüz belirsiz Devre arasında gönderilmesi düşünülen İnamoto da, mukavelesi bitecek isimler arasında Shakhtar’dan kiralanan Tolga Seyhan’ın sezon sonunda Ukrayna’ya geri dönecek olmasıyla birlikte, Emre Aşık’ın da ayrılmak istemesi, yöneticileri çok zorluyor Sözleşmesi bitecek futbolcuların çoğunluğu ise genç ve Anadolu kulüpleri bu isimleri takip altına aldı Sözleşmesi bitecek futbolcular Ümit Karan (30), Necati Ateş (26), Rigobert Song (30), Ergün Penbe (34), Emre Aşık (33), Tolga Seyhan (29), Junichi İnamoto (27), Zafer Şakar (21), Aykut Erçetin (24), Fevzi Elmas (23), Oğuz Sabankay (19), Çağrı Yarkın (17), Volkan Bekçi (19), Mehmet Güven (19), Uğur Erdoğan (19), Emre Çolak (15), Soner Cihan (15), İlker Cihan (17), Eray Fırat (17), Murat Akça (16), Gökhan Öztürk (16), Erhan Şentürk (17), Harun Temür (17) |
10-17-2006 | #4 |
karantin@
|
bir şey diyeceğim sanaa yanlış anlama ama senın GALATASARAY la ne alıp wermedin war yanı söledee bilelim yada daha değişik problemlerin war sadece GALATASARYLA değil herşeyle uğraşiosun sölede bari bende yada bisde senle uğraşmayalım tutrmusun GALATASARAY ın parası yok diee yokk bu sana zarar mı yada iğneliyormu senii !! bence artık GALATASARAY la uğraşmayı bırakk baska işlere baq öle olması daha iyi olur öteki tarafta forum kıtlendi die burdamı yzdınn burda da mı tartışma ortamı yaratmak istiyorsun GALATASARAY ın parasını olmamması GALATASARAY camıasını ilglendirir fenebahcelileri değil !!! |
10-17-2006 | #6 |
karantin@
|
o zamn ksurua baqma ahmett adaına söle bnm yapabilceğim bişi yok burda haklıyım fenerbahceliyse rahat dursun neyapabilirim orda da aynı sekılde basladı burada da aynı seyy yanı baslatmassa ben saten meraklı değilim fenerbahceyee ama o GALATASARAY a çok mereklı !!!! |
10-17-2006 | #7 |
sawman
|
sıse bı bolum acalım gs fb kavgası adlı orda tartısın yaa saten bızım forumda yapıcam burdada kaplan acarmı bılmem !!!! |
10-17-2006 | #8 |
karantin@
|
abi bnm öle bii şeyle işim yok ama birisi de GS ye laf atıcak GALATASARAY bölumunde bide ben rahat durucam öel bişi yokkk baslatrkarsa dewamınıda getiririm hiç bi şeklde de altında kalmam zaten ama baslatanları uyarın sona beni değill |
10-18-2006 | #9 |
gecekor
|
ya karantina neden bu kadar sinirli tavırlar takınıyosun ben anlamış değilim iki laf attık tavırlara bak ya |
10-18-2006 | #10 |
Şengül Şirin
|
kimse birbirinin takımına laf atmasın herkesin takımı kendine güzel ve başarılı hayat kavga etmeye değmez boşverin |
10-19-2006 | #11 | |
karantin@
|
Alıntı:
|
|
10-19-2006 | #12 |
[KAPLAN]
|
Gereksiz tartışmalara girilmiş Konuyu geç farkettiğimden dolayı olaylar biraz uzamış
Konu kilitlendi |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|