![]() |
İbadetlerimden Zevk Alamıyorum, Neden? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbadetlerimden Zevk Alamıyorum, Neden?SORU: “İbadetlerimden zevk alamıyorum, neden?” Ben bir üniversite öğrencisiyim ![]() ![]() ![]() Öyle olduğu zaman, içimde suçluluk hissi meydana geliyor ![]() ![]() CEVAP: “Kalıbını Secdeye, Kalbini Kıbleye Bırak” İÇİNDE bulunduğun ve şikayet ettiğin durum, çoklarınca paylaşılan bir sorun ![]() ![]() ![]() Öncelikle “ibadetten zevk alabilme” üzerinde biraz duralım istersen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha açıkça söylemem gerekirse, ibadetlerden zevk alabilmek için bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu konuyla ilgili bir diğer nokta da şu: Namazdan alınan ruhi zevkte mertebe vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İbadetlerimden Zevk Alamıyorum, Neden? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbadetlerimden Zevk Alamıyorum, Neden?Şunu unutma ki, namaz konusunda önemli olan, namaz dairesi içinde olabilmek ve kalabilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana, son olarak, ‘huzur’ ya da ‘huzurda olmak’ diye ifade edilen kavramdan bahsetmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zafer Dergisi |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|