Eğer… |
01-25-2008 | #1 |
meLankoLik_asaLet
|
Eğer…Eğer, herkes kendini kaybedip seni suçladığı zaman, sen soğukkanlılığını koruyabilirsen; Eğer, herkes senden kuşkulandığında sen kendine güvenip tüm şüpheleri hoşgörüyle karşılayabilirsen; Eğer, sabırla bekleyebilir ve beklemekten yorulmazsan; ya da iftiraya uğradığında yalana yalanla karşılık vermezsen ve kin tutana kin duymazsan; Eğer, düşlere kapılmadan düş kurabilir; düşünebildiğin halde düşüncelerinin kölesi olmazsan ve aynı zamanda ne çok uysal olup ne de çok akıllıca bir tavırla konuşmazsan; Eğer, ne kazandım diye sevinir, ne yıkıldım diye yerinir, ikisini de karşılayıp yüzleşebilirsen; ömür verdiğin şeylerin yıkılışını seyredebilir ve yılmadan onu yine kurmaya çalışırsan; Eğer, iş işten geçtikten sonra yüreğini ve bedenini bütün direncinle seferber edebilip herkesin vazgeçtiği noktada, sen amacına yönelebilirsen; Eğer, herkesle birlikte olup da erdemli kalabilirsen, ya da krallarla dolaştığın halde gururlanıp benliğini ve dostlarını unutmazsan; Eğer, ne sevgili dostların ne de düşmanların seni incitmezse ve kimseyi hem küçümsemez, hem de kimseye bağımlı olmamayı başarabilirsen; Eğer, her gününün her saatini, her dakikanın her saniyesini iç rahatlığıyla yaşayabilirsen, bütün dünya senin olur Ve artık adam olduğunu düşünebilirsin |
Cevap : EĞER… |
01-26-2008 | #2 |
black_R-O-S-E
|
Cevap : EĞER…çok güzelmiş esmer yarpaylaştığın için teşekkür ederim
01-26-2008 | #3 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : EĞER…ben tşk ederim değerli zamanını ayırıpta okuuduğun için şengül ablacım san da tşk ederim |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|