![]() |
Eşim Neden Bu Kadar İlgisiz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşim Neden Bu Kadar İlgisiz?EŞİM NEDEN BU KADAR İLGİSİZ? Yasemin UÇAL ABDULLAH / PSİKOLOĞUM 3,5 senelik evliyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KÜBRA / ANKARA Kübra Hanım, tarif etmeye çalıştığınız evlilik sanki birbirinden bağımsız ve birbirine biraz da yabancı iki insanın evliliği gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yazık ki çevrenizin de olumsuz yansıtmalarıyla (akraba) evdeki kadın “kontrol memuru” rolünü üstlenir; kocasını adım adım izlemeye başlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir de onun tarafından sevilmediğinize nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Yoksa farkında olmadan siz mi duygularınızı dillendiriyorsunuz? Eşinizle iletişim kurarken lütfen ötekinin dili olmayın ![]() ![]() ![]() ![]() Eşinizi seviyorsanız ilgi ve alaka göstermeye devam edin ![]() ![]() ![]() Fakat “İlgi ve sevgiyi önce o mu versin, yoksa ben mi?” diye düşünmeden seviyorsanız bu evliliğin mimarı siz olun ![]() ![]() ![]() ![]() Allah’a emanet olun ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|