![]() |
Onun İstifasını Bizde Kabul Ettik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onun İstifasını Bizde Kabul EttikMehmet Akif Ersoy her sabah Süleymaniye Camii’ne sabah namazını eda etmek için geldiğinde bir piri fani'nin her gün kendisinden önce camiye geldiğini ve ağlayarak dua ettiğini görür ![]() Mehmet Akif Ersoy ne kadar erken gelirse gelsin o yaşlı adamı hep ağlarken görmektedir ![]() ![]() Ben der Sultan Abdulhamid’in en çok sevdiği komutanlarından biriydim ![]() ![]() Babam çok zengin biriydi büyük çiftlikleri vardı ![]() ![]() ![]() Ben her gün tekrar Sultanın yanına gidip istifamı kabul etmesini istiyordum ![]() ![]() ![]() Aradan zaman geçti bir gün rüyamda Peygamber Efendimiz'i (s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Bu ordunun komutanı kim?" diye sordu ![]() - "Ya Resulallah! (s ![]() ![]() ![]() - "Öyleyse onun istifasını bizde kabul ettik" buyurdu ![]() İşte o günden beri burada tövbe edip ağlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|