![]() |
__ Son Kez Terk Ediyorum Seni __ |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() __ Son Kez Terk Ediyorum Seni __Evet artık O'nu ve yarınlarımı alıp Gidiyorum ![]() ![]() ![]() Yanımda götürdüğüm bedeni değildi ![]() ![]() Cennet kokulu yüreğinin " aslı " bende kalmak üzere bir suretini fani bedenine verip sevdiğimin yüreğini kendimle götüyordum ![]() ama benimle yüreğinin gittiğini hiçbir zaman farketmeyecek ![]() Cenneti ve mahsun yarım bedenimi toprağa emanet edip gidiyorum ![]() tamamlanmamış kavgalarım, ılık baharların yandığı dudaklarla hiç kavuşmamış dudaklarımla gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dudaklarımın esaretinden kurtulup kuru toprakla kavuşmayı bekleyen nice yangınlar var yüreğimde harelenen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlayamıyorum ![]() ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ve geride bıraktıklarımı düşünecek gücüm yok ![]() ![]() Gitmeliydim ![]() ![]() ![]() Zaman, ayrılık zamanıydı ![]() vedayı bile çok görüp sessizce gitmekti ![]() mektubumu tek mirasım olarak sevenlerime bırakıp gidiyorum ![]() umutlarımı son kez avuçlarımdan kanatlandırıp gözlerime karanlığın perdelerini kapatıyorum ![]() ![]() ![]() kaldırıyorum ![]() ![]() Ardımda bu yazıyı bırakıp gidiyorum ![]() ![]() Bulutla, güneşle son kez göz göze gelip selamlaşıyorum ![]() herkesle vedalaşıyorum ![]() sevdamı alıp gidiyorum ![]() ![]() bilmediğim düşmanıma bile hakkımı helal edip son kez kendimi ve yüreğimi yazıyorum hüzün kokan satırlara ![]() ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() serçenin gözlerinde çırpınan hayatımı soğuk taşlara son kez kapatıyorum ![]() ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : __ Son Kez Terk Ediyorum Seni __ |
![]() |
![]() |
#2 |
hayalet
|
![]() Cevap : __ Son Kez Terk Ediyorum Seni __cok guzel bi yazi gul guzeli,emegine saglik ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : __ Son Kez Terk Ediyorum Seni __vakit ayırdığın için teşekkürler sevgili hayalet ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : __ Son Kez Terk Ediyorum Seni __emeğime sağlık ablacım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : __ Son Kez Terk Ediyorum Seni __teşekkürler canım:)) senin de okuyan gözlerine sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|