![]() |
Eşi Bitkisel Hayata Giren Bir Erkeğin Mektubu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşi Bitkisel Hayata Giren Bir Erkeğin MektubuSeni ezberlemeye çalışıyorum ![]() Kendini bana bırak, senden alabileceğim hiçbir şey yok, hele senin haberin olmadan asla ![]() Gözlerine dokunmak için ne kadar uzun zamandır bekliyorum biliyor musun? Ya saçlarını koklamak için? Yasemin gibi kokuyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() "Böyle kokmayı nasıl başarıyorsun?" derdim hep, Sen de bana, "Sen koklamayı biliyorsun derdin" Siyah saçların, yeşil çayırlarları anımsatan göz bebeklerinle buluşunca, ne kadar romantik duruyorlar ![]() ![]() Öyle ezberlemek istiyorum ki seni, unutmak denen şey bile hasetlensin ![]() Kirpiklerine baktıkça rimel olup bulaşmak geliyor içimden ![]() Bir firça kadar bile şanslı bulmuyorum kendimi ![]() ![]() Dudaklarına yaslanmak ne güzel olurdu ![]() ![]() ![]() ![]() Seni ezberlemek istiyorum ![]() Ellerinde kimsede olmayan bir hüzün var, yüzünde yaşayan her duygu ellerine de bulaşmış sanki, incinmekten hiç korkmazdın sen ![]() ![]() Ojelerin silinmiş, yarın onları yeniden süreceğim ![]() ![]() ![]() ![]() Daha çok şey var söylemek istediğim, ama dilime mühür vurdum sen konuş diyinceye kadar ![]() Sadece yüreğimle konuşuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bilmemki kitap okumamı ister misin? En sevdiğin şey, boleroyu dinlerken kitap okumaktı ![]() ![]() ![]() Küpelerini çıkarmışlar, aradım ama komedin de değiller, yüzüğünde yok, yer yarıldı içine girdi sanki ![]() Oysa ne kadar sevinmiştin sana evlenme teklif ettiğim o akşam, hiç çıkarmayacağına da söz vermiştin ![]() Sana sitem etmiyorum ![]() ![]() ![]() Ne tuhaf, o kadar güzel görünüyorsun ki, sanki başka bir yerdeymişiz hissine kapılıyorum ![]() şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yada ne zaman futbol seyretsem, yüzünde beliren kıskanç ifadeye ne kadar hayran olduğumu ![]() Sana ait bir eşya gibi yanından hiç ayrılmasam ne kadar sevinirdin kim bilir ![]() Çok tatlısın, çok ![]() ![]() ![]() ![]() Daha ne kadar idare ederler ki ![]() ![]() ![]() ![]() Keşke hiçbir sorumluluğum olmasaydı, her saniyeyi seninle geçirmek çok keyifli olurdu ![]() Ama işteyken hep seni hayal edeceğim bunu bil ![]() Tatlı tatlı şarkı söyleyişini, yaramaz çocuklar gibi gizlice çaldığın ıslıkları, kızdığında söylediğim muzur sözleri ![]() ![]() ![]() Ayakların daha sıcak şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() Burnundan öpmek istiyorum seni, ne kadar zarif bir duruşu var, hiç bu kadar düzgün olduğunu fark etmemiştim ![]() Garip, şu son birkaç aydır, seninle ilgili neler kaçırdığımı daha iyi anlıyorum ![]() Hemşire gelmek üzeredir canımın içi, birazdan annemlerde gelecek, beni merak etme, ben seninim, hep senindim zaten ![]() ![]() da gördüğünü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doktorlar bu gün olmasa da, bir gün komadan çıkabileceğini söylüyor ![]() Onlar seni tanımıyorlar ki, ne kadar inatçı olduğunu, birbirimizi ne kadar sevdiğimizi, bir ay sonra kutlayacağımız evlilik yıldönümünü bilmiyorlar ![]() Burnundan öpüldün, dudaklarına değmeye kıyamadım yine ![]() ![]() alıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|