Savaş Devam Eder Şarkı Sözü Sansar - Savaş Devam Eder |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Savaş Devam Eder Şarkı Sözü Sansar - Savaş Devam EderSavaş Devam Eder Şarkı Sözü Sansar - Savaş Devam Eder Savaş Devam Eder savas devam eder X4 savas devam eder bugün bugün garip bigün ve insanın büyük savası kendisiyle yavaslamaz bu kalp atısları ve hic durmaz taki öldügün gün oldugunda zaten mühim degil bencil ortam kızlarına yürek veren bi dingilim aldınız mı bilgiliyi hepiniz onca bilgili hep sizle mi ilgili bizde cacık yok mu sen emin ol her zaman ac olan da toktur bütün para bende zaten kimsede de yoktur aklımı yitiriyorm yardım etme doktor kız arkadas yapmak icin gereken bi kontör zaten talih güler bize sag olsun cok bonkör ordularımı topladım bu kankalarla toplanıp mertçe degil sizinkisi savastınız haplanıp biliyorm bu track i ilk duydugunda otladın o zaman bana ayak yapmayın gelip coplanın savas devam ederX4 nakaratX2 savas devam eder yürege bombalar yagar anlatıyorum olmuyor sanki kulaklar sagar boguk sesimle yaptıgım bu sarkılar bogar kalelerime bombalar hedefteler ucaksavar havamı atarım benligimle ben varım kisiligimle sense kendi benliginle rezilsin ve kirlisin artı panik atak bi bitch o bitch bi hic korkma gerizekalı puapuaküfküf Kahkaha en zayıf anlarımdan sonra güclü oldum hırsım hala yerinde hem de en derinde hisset her yerinde sihir sözlerimde sonra diss yaparsınız önce bir gelinde giyindin gelinlik düsmanım bi gelincik kusura bakma kankicik hic bi bok deilsin basardıgımı basarın ondan sonra bakarız yaptıklarımı yapın belki kaide alırız iki sekizlik sarjörümle cıkartmamda kumandan senin nerde kumandan partide atar yapıp evde kork babandan icin parcalandı deilmi gectim hep yanından nakaratX2 savas devam eder yürege bombalar yagar anlatıyorum olmuyor sanki kulaklar sagar boguk sesimle yaptıgım bu sarkılar bogar kalelerime bombalar hedefteler ucaksavar |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|