Güle Güle Şekerim Şarkı Sözü Sertab Erener - Güle Güle Şekerim |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güle Güle Şekerim Şarkı Sözü Sertab Erener - Güle Güle ŞekerimGüle Güle Şekerim Şarkı Sözü Sertab Erener - Güle Güle Şekerim -alo merhaba ben sertab şarkı bilmez söyleyemezsin aşk nedir diye bir sorsam sadece üç harftir dersin ilk değilsen son değilsin sen zaten ona hiç yetmezsin benden birazcık uzunsun e bir o kadar da huysuzsun anlamadım ne diyosun çok hoş kadınsın ama yetmez ben karar verdim ömür boyu o benim güle güle şekerim hoş kadınsın ama yetmez ben karar verdim ömür boyu o benim güle güle şekerim ben zor bir kadın değilim şarkıyı sevdin diye söyledim kadınlığın yedi kuralını bilirim canımdan çok onu severim gülümseyişime bayılır bi de şarkı söylersem benimle kim yarışır kaybettin boşver yüreğin buna da alışır çok hoş kadınsın ama yetmez ben karar verdim ömür boyu o benim güle güle şekerim hoş kadınsın ama yetmez ben karar verdim ömür boyu o benim güle güle şekerim sen ateşle oynuyorsun yanacaksın bilmiyorsun vazgeç artık bu sevdadan şarkı bitti gidiyorsun çok hoş kadınsın ama yetmez ben karar verdim ömür boyu o benim güle güle şekerim hoş kadınsın ama yetmez ben karar verdim ömür boyu o benim güle güle şekerim hoş kadınsın ama yetmez ben karar verdim ömür boyu o benim güle güle şekerim hoş kadınsın ama yetmez ben karar verdim ömür boyu o benim güle güle şekerim -Aloo! A a kapattı! |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|