Sanmaki Şarkı Sözü Sercan - Sanmaki |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sanmaki Şarkı Sözü Sercan - SanmakiSanmaki Şarkı Sözü Sercan - Sanmaki Sercan: Gülüsün geliyor aklima kalbim yine carpiyor askim cekilmiyor yanlizlik sensizlik kalbim agliyor Arsiz: Cekilmiyor yanlizlik sensizlik kalbim agliyor Sercan: Dön neolur geri tut yine elimi hissettir sevdigini al yine koynuna sar simsicak beni hissettir sevdigini Arsiz: sanmaki sensiz mutluyum sanmaki ya$iyorum sensiz ben buralarda bir gün bile duramiyorum sanmaki sensiz mutluyum sanmaki ya$iyorum sensiz ben buralarda bir gün bile duramiyorum karanlik cökünce odama güzel gözlerin hep aklimda Sercan: Nana nana gülüsün geliyor aklima kalbim yine carpiyor askim cekilmiyor yanlizlik sensizlik kalbim agliyor Arsiz: Cekilmiyor yanlizlik sensizlik kalbim agliyor Sercan: dön neolur geri tut yine elimi hissettir sevdigini al yine koynuna sar simsicak beni hissettir sevdigini Arsiz: sanmaki sensiz mutluyum sanmaki yasiyorum sensiz ben buralarda bir gün bile duramiyorum sanmaki sensiz mutluyum sanmaki yasiyorum sensiz ben buralarda bir gün bile duramiyorum karanlik cökünce odama güzel gözlerin hep aklimda |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|