Akşamcı Arif Şarkı Sözü Seyyal Taner - Akşamcı Arif |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Akşamcı Arif Şarkı Sözü Seyyal Taner - Akşamcı ArifAkşamcı Arif Şarkı Sözü Seyyal Taner - Akşamcı Arif Sahne bildik bir sahne oyuncularsa hep aynı Ellerinde kadehler tavırlar ayrı ayrı Akşam olmuş güneş batmış hava zifiri karanlık Nöbetçi eczane gibi bir tek onlar aydınlık Gazeteler zevk vermiyor onlar hep banttan yayın Bizim akşamcı arifse her akşam canlı yayında O gün sağdan kalkmışsa hoşgörülü iyimser Yandım arkadaşım yandın soldan kalkmışsa eğer Bir alemdir akşamcı arif Ona uymaz hiç bir tarif Entellerle gezer tozar Bir o barda bir bu barda Devrildikçe devrilir ardarda kadehler Sonra güncel olaylar dökülür birer birer Resim sergisi filmler yeni çıkan kasetler Programa ilaveten memleketi yönetenler Ben olsaydım ben olsaydım diye başlar veryansın Kazara beğenirse inan çok şanslısın Rejisör sınıfta kalır aktörler dersen ikmal Ressamlarsa hepten naturmort Müzik içinse laf çok çok CNN raporları hiç kalır onun yanında Bizim akşamcı arif sırılsıklam politika Her akşam bir başkasına takıverir kancayı Sonunda kendiside çözemez bulmacayı Gençlerde payını alır şu arifin dilinden Bunlar hamburger çocuğu Ne anlar meyhaneden Arife tarif gerekmez onlar ancak yaşanır Tarihler seni yazacak sen çok yaşa emi arif Söz: Ülkü Aker Müzik: E Maria |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|