Yitik Cennet Şakı Sözü Radikal - Yitik Cennet |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yitik Cennet Şakı Sözü Radikal - Yitik CennetYitik Cennet Şakı Sözü Radikal - Yitik Cennet Rap verse 1 Tanrının adaletiydi yitik cennet harabat Son sınırlarımda kayıp ifadeler mi ? tahribat Disiplinsiz duygu orduları temiz doğmaz, 0 dan bi sen yarat Yitik cennet mukadderat Kimsenin uyanmadığı anestezi, dürtü kararsızlığında indirgendi İklimlerim itaatsiz, sevdiklerim sadakatsiz, manzaralar bulanık dipsiz Göğün gazabında insanoğlu egoizmi kanserojen Hududumda sabrı temiz olmayanlar,temiz doğmaz kuzen ! Radikal puriten sistol, duygu sistemim yarı diyastol Dev asal bir kalp kırıldı annemin diyarı ihtişamlı Babam kulak astı, antropoit yazgı, Dünyam 4 duvarda parçalandı infilak edince 1 melek yetişti aşkı sundu kaktüs'le Hududumda sabrım kalmayınca, pirim anla ; uhud'dan da gelse özlenen heba'dır Arzular tekamül etti, ikamet kayıpmı sanatoryumumda ? Burası gerceğe çok uzak bir çöl Duygularda ölü, gözlerimde kan gölü Ben dileklerinde mecmuası, gözlerimden anla kan duası Gönül mülkün şahı, cennetimde tadına vardım aşk şarabı Duygularım yine karanlığa hapsoldu, beni bana sordu gözlerim doldu Cennetime geldi ölümcül tadı verdi, ittatsizlik yazgı oldu ! Rap verse 2 Büyüdü cennetimde salt mecazların rüyası Epik insanlık idol'ü, Milton'un yalanlarıydı ızdırabın manzarası Hararet'te sen ölümcül meyvanın tadıydın ancak tatmadım 7 yaşlarında travmatik bi metni yazdım Destanlarım hep tekildi, annem içindi, Geldiniz ve yaktınız, yazıtlarım(da), yazıklarımsınız Anlamazsan, top model figür, potansiyel depresyon, Stres,edep, demirli maskem, Yaşanılmaz iklimlerde kol gezem Ağıtlar;kader kadar haset kılıklı melankolik Dünya nebula hızıyla boşlukta İhtişam yalanlarında mutluluk bi kanser Arter damarlarımda kahpeler, deli derler bütün bağlar cinsel Ağlamaklı gözlerim neden ? Yer'de gök'te cehhennem |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|