|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
feat, orta, pfox, raptor, sözü, yalnızlığın, yerinde, şarkı |
![]() |
Yalnızlığın Orta Yerinde ( Feat. P-Fox ) Şarkı Sözü Raptor - Yalnızlığın Orta Yerinde |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalnızlığın Orta Yerinde ( Feat. P-Fox ) Şarkı Sözü Raptor - Yalnızlığın Orta YerindeYalnızlığın Orta Yerinde ( feat ![]() Raptor - Nakarat Yarını yaşlı gözle beklerken , yeni bir yarının ardındaki ben , somut suratlar içime işleyen , bunu kabullenmek istemeyen ben, yalnızlığın en orta yerinde çırılçıplak aklımda bi sen , korkuyu cümleye dökme çabalarım , telaşı yenebilecek bi neden ![]() ![]() ![]() P-Fox Sabahın parlak ışıklarıyla güne başlayan gözlerin ardında baslangıçlar arena döndü yine bir telaş korkusuna, yüksek tepelerden görebileceğin kentin insanlarına bakmadan önce zamanı durdur sessizmi kaldın sebebini kendin bul ![]() Yanında dolaşan gölgenin arkadaş olabilme olasılıgı kaçtır , metekarptır! Gördüğü rüyalarda yolu bulacaktır ![]() Karanlık odanın suskun gülümseyişini gören her kalem yazacaktır , vede korktum duyguların başıboş yapılan kurguların amacı belki temennidir , ebediyete uzanan boşluklar gibidir , sence nedir ? birebir yaşanan hayatın içindedir , zorluklarla çağının getirdiği 1 yılın tadını bulamam , sorgulamam eğer sevilen kalbi üzecekse duraklamam ![]() ![]() Yaşanan günler göründüler vede güldü bölündüler senelerce, karşıt anlam çocuklukmudur sence büyüyünce ![]() ![]() Göremem , gökyüzünün kentinde yalnızlık dilemem , sorarım neden? aslında bunu bende bilemem ![]() Raptor - Nakarat( 2 ) Yarını yaşlı gözle beklerken , yeni bir yarının ardındaki ben , somut suratlar içime işleyen , bunu kabullenmek istemeyen ben, yalnızlığın en orta yerinde çırılçıplak aklımda bi sen , korkuyu cümleye dökme çabalarım , telaşı yenebilecek bi neden ![]() ![]() ![]() Raptor Yalnızlık günlerimde ben , kendi kendime dolaşırken , düşündüğüm çok şeyi tekrar tekrar dilegetirirken ![]() en ıssız düşünceyi barındıran beynimde bir gezegen , bilinen tek şey var ; içinde gezinen bir tek ben ![]() ![]() ![]() Aynı yerde farklı şeyleri düşünürken yaşayan insanlar , aynı yerde durmaktan hiç hoşnut olmasalar olsa gerek , Farklı yerde aynı duygular yaşarken insanlar tek başına , emanet etmişler yarınlarını , belkide gözyaşlarına ![]() ![]() ![]() Raptor - Nakarat ( 4 ) Yarını yaşlı gözle beklerken , yeni bir yarının ardındaki ben , somut suratlar içime işleyen , bunu kabullenmek istemeyen ben, yalnızlığın en orta yerinde çırılçıplak aklımda bi sen , korkuyu cümleye dökme çabalarım , telaşı yenebilecek bi neden ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|