![]() |
İntihar Şarkı Sözü Rapunch - İntihar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntihar Şarkı Sözü Rapunch - İntiharİntihar Şarkı Sözü Rapunch - İntihar escApist: İntihar soluk yaşantı, hayat sanki bir bulantı gibi gelip geçer bazen hüzün bazen tatlı, saklı fikir hücum faslı, aslı yok cinayet paslı, yaşlı göz ve son söz; elveda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatalarla büyümektir belki de en güzeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayaller nemlidir, sebep gözyaşı Yaşam savaştır, yok ki barışı Hayat yükünden kaçmak gerek Bu yol sonsuz yoktur varışı ![]() ![]() ![]() DefH: Ahmak insanlar sönük hayalerine silikon taktırsın ![]() ![]() ![]() ![]() Solumda en gerçek varlığın yokluğu, sonumda cehennemin en ücra köşelerinin soğukluğu ![]() ![]() ![]() ![]() Yeteri,beteri kadar yaşamak intihara sürükler insanı, şarjörüm tekmil dolu, belime el atanın kesilir kolu, sırhat köGoogle Page Rankingüsü ileride bayım kör de bulur yolu ![]() ![]() ![]() ![]() Çekirgeler de üç zırpladı ben dört sektim, yalnız giderim ben gelirken de yektim ![]() ![]() ![]() ![]() Hayaller nemlidir, sebep gözyaşı Yaşam savaştır, yok ki barışı Hayat yükünden kaçmak gerek Bu yol sonsuz yoktur varışı ![]() ![]() ![]() RaVi: Kendini kahpe dünyanın düzenine kaptıran sen ilk değilsin ![]() İki yüzlüler dünyada olduğu sürece intiharlar olacaktır bilesin ![]() Silahı kendi kafana dayadığında çıkacaktır ağzından en acı sesin ![]() Bileklerinin acısını hissetmezsin Azrail vücudunu yere sersin ![]() ![]() ![]() Bilinçaltı sade nefret kinle dolmuştur artık resetlemek gerek ![]() İnsanoğlu senin tek işin yere düşeni öldürene kadar tekmelemek! ![]() ![]() İntiharın bazen sebebi çocuğuna, evine götüremediğin ekmek ![]() Yenmek için çıkarsın her maçına ama kaderinde vardır elbet yenilmek ![]() ![]() ![]() Her insan yaşamında kendi yazdığı hayat kitabını okudu ![]() Şahsınızı düşünmekten zaman bulup anlamadınız bu zavallı çocuğu ![]() ![]() ![]() Bu toplumda sorunlar çoktu ve melankolik insan oldukça boldu ![]() Kendince çok haklıydın en doğru yaşadın ama vermediler mansiyonunu ![]() Çok üzgün ve de bitiktin kimyasalı alıp endorfin salgıla ![]() Yüreğindeki derin yaraların acıtır kapanmaz ama sen yinede sargıla ![]() ![]() ![]() Soru dolu kafanı yastığa koyduğunda olayları birer birer sorgula ![]() Bir çözüm bulamazsan işte o zaman sıra demekki intiharda ![]() ![]() ![]() Hayaller nemlidir, sebep gözyaşı Yaşam savaştır, yok ki barışı Hayat yükünden kaçmak gerek Bu yol sonsuz yoktur varışı ![]() ![]() ![]() Yoktur varışı ![]() ![]() ![]() Bu yol sonsuz yoktur varışı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|