Aslolan Ben Şarkı Sözü Pınar Aylin - Aslolan Ben |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslolan Ben Şarkı Sözü Pınar Aylin - Aslolan BenAslolan Ben Şarkı Sözü Pınar Aylin - Aslolan Ben Dediler aşıkmış sana deliler gibi hala Dedim ki nerde yürek bunu kendi söyleyecek Dediler pişmanmış hatta mahçupmuş sana Dedim ki haber verin geçmiş olsun ona O daha çok vuracak başını duvarlara Müstehak ama herşey aşkı satanlara Ben olsam utanırdım erkek diye çıkmaya Utanırdım ortalarda öyle dolaşmaya Yolun yarısı beni kendime getiren aşk acısı Kimi gökte ki yıldız kadar yanıp sönenleri Kimi çöldeki serap kadar yalanmış herşeyi Bembeyaz bir zakkum gibi zehirmiş gerçeği Aslolan benmişim geçin herşeyi Kimi gökte ki yıldız kadar yanıp sönenleri Kimi çöldeki serap kadar yalanmış herşeyi Koynumda açan zakkum gibi zehirmiş gerçeği Aslolan benmişim geçin herşeyi Dediler aşıkmış sana deliler gibi hala Dedim ki nerde yürek bunu kendi söyleyecek Dediler pişmanmış hatta mahçupmuş sana Dedim ki haber verin geçmiş olsun ona Yolun yarısı beni kendime getiren aşk acısı Kimi gökte ki yıldız kadar yanıp sönenleri Kimi çöldeki serap kadar yalanmış herşeyi Bembeyaz bir zakkum gibi zehirmiş gerçeği Aslolan benmişim geçin herşeyi Kimi gökte ki yıldız kadar yanıp sönenleri Kimi çöldeki serap kadar yalanmış herşeyi Koynumda açan zakkum gibi zehirmiş gerçeği Aslolan benmişim geçin herşeyi |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|