![]() |
Benim Bütün Rüyalarım Seninle Şarkı Sözü Yaşar - Benim Bütün Rüyalarım Seninle |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim Bütün Rüyalarım Seninle Şarkı Sözü Yaşar - Benim Bütün Rüyalarım SeninleBenim Bütün Rüyalarım Seninle Şarkı Sözü Yaşar - Benim Bütün Rüyalarım Seninle benim bütün rüyalarım seninle her sabah uyanırsın benimle sen beni hatırlarsın şarkılar yazardı dersin ![]() ![]() benim bütün rüyalarım seninle her sabah uyanırsın benimle sen beni hatırlarsın şarkılar yazardı dersin ![]() ![]() sevenin yolu açık olsun sevgilim biz aşkı aşktan daha çok sevdik sevgilm uzun sahiller boyunca yürüsem sessiz usulca sığınacağım liman yok ![]() ![]() benim bütün rüyalarım seninle ahh unutmak ne yalan kelime sen beni hatırlarsın şarkılar yazrdı dersin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevenn yolu açık olsun sevgilim biz aşkı aşktan daha çok sevdik sevgilim ben ne sahiller dolaştım denizler fırtınalarda ve bir sahile ulaştım kimse yok benden başka ![]() ![]() benim bütün rüyalarım seninle her sabah uyanırsın benimle bir gitar sesi duyarsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|