Bumerang Şarkı Sözü Terapi - Bumerang |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bumerang Şarkı Sözü Terapi - BumerangBumerang Şarkı Sözü Terapi - Bumerang [Intro] ah hah Terapi Bumerang EP ya Eskişehir - Baraka Beat [Nakarat] Kaldır eli sende, beni germe Zordur ama bence dene yinede Sok bunuda en gizli yerine Bumerang deva derde Atsamda geri gelebilir Satsamda acaba değeri nedir? Yaslanda dinle bunu Terapi buna Bumerang adını koydu [Verse 1] Kralınız devrik bayrak havada, dinleyen girdi komaya, Lale devri sona erdi terapi geldi Derdi neydi eğdi boynu, gerdi, Gerilim arttı laf atana masaaltı, Koparalım hattı benim kafa attı, Kalite aynı bandrolü eksik Kılavuza gerek yok önünde tek yol, sokakda kaybol Yere mi sersek, ex bu(ex) dinleyin ki öğrenin Bizden beat direnin yada özür dileyin Millete Rapinizi güldürtmeyin Var bi leş yerde adını koyalım hadi, İki ileri bi geri, fırlat ileri, dönüp gelir bu bumerang kimine ders olur Benimle son bulur, ilk değil son olur Uğraşma vazgeç, üstüne bas ezgeç Şehrimi terket, burası benim farket Alayına lanet, alayı derim affet Hadi biraz sabret, dinle vazgeç Baraka Beat tadını duydun hadi geri git Ayakta uyudun yine Terapi duyduğun Diss gelir sana bana ben kudurmadım Sen koş yala yana bakınız sağa sola Rapimi dinle bende kelime bol Gocunma o kadar, bana kinle dol Uzun bi yol önümde durma, soru sorma Başına bela olurum, şimdi gazla Karı kılıklı kafaya takmış, azma Boynuna tasma, damarımada basma Bana çamur atma, dönüp gelir sana Bumerang adımı sorma [Nakarat] Kaldır eli sende, beni germe Zordur ama bence dene yinede Sok bunuda en gizli yerine Bumerang deva derde Atsamda geri gelebilir Satsamda acaba değeri nedir? Yaslanda dinle bunu Terapi buna Bumerang adını koydu [Verse 2] Yapılan iş belli, beşimiz yerli Doğulu terli, o da Sıfırı tüketti Bumerang misali gidip geldi Terapi şiddetle esen bi yeldi O sevdiğiniz adamların hepsi, şişip şişip bi yerlere geldi Dinle beni bide benden satın al Bak buda yeni EP benden ders al Vakit akar ama kafana takılanı sor Zaman gelir geçer ama dahada büyüdü kol Yürü yürü bitmedi yol, O'na sığmadı Bol gelirim hepinize, çıkarım tepenize Boş çek sepeti, Terapi geldi ilikle ceketi Bu albümde Baraka Beat etiketi Aradaki kara kedi bozamadı aramızı Cebe sokun paranızı, satamadı malını Hadi kalemizi yıkın ama kimse yıkamadı Kaleminizi çöpe atın, işede yaramadı Bizi boşa karaladı, Terapiyse yaraladı Kapıları araladı ama bişey bulamadı Az daha bekle albümler kapıda Fırlattım attım bumerangım havada Tırlattım artık sayalım ardarda 1-2-3 hepsi yolda Üzerime fazla gelme beni germe Taklit etme gerzek üret sende Her yerde devayız derde Açıldı perde, hadi izle sende Bu duyduğun bekleyip durduğun Hep sorduğun anca bulduğun En sonunda nokta koydum Bumerang adını duydun [Nakarat] Kaldır eli sende, beni germe Zordur ama bence dene yinede Sok bunuda en gizli yerine Bumerang deva derde Atsamda geri gelebilir Satsamda acaba değeri nedir? Yaslanda dinle bunu Terapi buna Bumerang adını koydu |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|