![]() |
Sana Böylesi Yakışır Şarkı Sözü Tan Taşçı - Sana Böylesi Yakışır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Böylesi Yakışır Şarkı Sözü Tan Taşçı - Sana Böylesi YakışırSana Böylesi Yakışır Şarkı Sözü Tan Taşçı - Sana Böylesi Yakışır Cikipta gidersen kapilar kapali Senle yada sensiz bu yürek yarali Kirmisimkalemi hic tereddüt etme Timsah göz yasini bahane etme Belki zor olacak yalnizmi kalacak Hergun sizlayacak kalbimi caldigin yerine birak Bilemiyorum birimi alir belkide acir kirardami birakir Önumu goremiyorum yenemiyorum hepmi kara duzen yapisir Yakami kurtaramiyorum yapamiyorum sana böylesi yakisir Git gidebildigin kadar ne yapsam degismezsin Ne yapsam degismezsin Benimgibi seversin amma Senin kadar sevilmezsin Unutma Git gidebildigin kadar Ne yapsam degismezsin Benimgibi seversin amma Senin kadar sevilmezsin Bilemiyorum bilemiyorum Cik git istersen kapilar arali Senle yada sensiz bu yürek yarali Kirmisim kalemi hic tereddut etme Timsah göz yasini bahane etme Belki zor olacak yalnizmi kalacak Hergun sizlayacak kalbimi caldigin yerine birak Bilemiyorum birimi alir belkide acir kirardami birakir Önumu goremiyorum yenemiyorum hepmi kara duzen yapisir Yakami kurtaramiyorum yapamiyorum sana böylesi yakisir Git gidebildigin kadar Ne yapsam degismezsin Benimgibi seversin amma Senin kadar sevilmezsin Unutma Git gidebildigin kadar Ne yapsam degismezsin Benimgibi seversin amma Senin kadar sevilmezsin Bilemiyorum ooo bilemiyorum ![]() ![]() Ooooooo oooooooooooo oooooooooo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|