![]() |
Ayrılık Zor Şarkı Sözü Tarkan - Ayrılık Zor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık Zor Şarkı Sözü Tarkan - Ayrılık ZorAyrılık Zor Şarkı Sözü Tarkan - Ayrılık Zor Ayrılık zor ayrılık Çekilir dert değil sevgilim Gurbetin soğuk geceleri, Alınyazım, kaderim benim… Oooofffff offfff Arada aşkın hatrı olmasa ![]() ![]() Oooofffff offfff Durmazdım inan buralarda Yalnızlık zor yalnızlık Her yiğidin harcı değil sevgilim Gurbetin ıssızdır geceleri, Yar teninin sıcağına hasretim… Oooofffff offfff Arada aşkın hatrı olmasa ![]() ![]() Oooofffff offfff Durmazdım inan buralarda Her veda zulüm ona, Hasret okuyor canına ![]() ![]() Mecbur biliyor, Gönül katlanıyor ![]() ![]() Gitmeli diyor bu diyardan ![]() ![]() Tükenip ziyan olmadan ![]() ![]() Gönül yapamıyor ![]() ![]() Göze alamıyor… Aşk dokunmak ister gülüm ![]() ![]() Sevilmek, okşanmak ister… Aşk sevdiğini yanında ister… Kimi zaman dile gelip aşk; Dudaktan kalbe akmak ister… Yar ara beni arada bir sesini duyur… Yoksa bu ayrılıklar hepten çekilmez olur ![]() ![]() Oooofffff offfff Arada aşkın hatrı olmasa ![]() ![]() Oooofffff offfff Durmazdım inan buralarda |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|