|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
diyarında, iskeletler, kajmer, parçası, sagopa, sözü, şarkı |
![]() |
İskeletler Diyarında Bir Et Parçası Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - İskeletler Diyarında B |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İskeletler Diyarında Bir Et Parçası Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - İskeletler Diyarında Bİskeletler Diyarında Bir Et Parçası Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - İskeletler Diyarında B VERSE 1 Yarını olmayan dünlere yazılmış her şiir ve şair olmuş her fikir ki kaleme düşmüş her sözü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarat Raks edemedim yine yenildim, aksimi göremedim kör oldum Haksızın vuramadım şakağına, baksın kör gözlerime ![]() ![]() ![]() VERSE 2 Çuvala konulan her ölüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkılan her virandı parasal harbe itilen, zoraki savaşa alınanlardı okulu terkedenler ve eli bıçaklı her bebeydi kabusumda raks edenler, buna da çok şükür demekle geçti onca garibe sene ve lehine gidişi rehine tuttuk fethine kalktık, olmamış diyarların adını koyduk,otura kaldık, kıçımız üstü isyan ettik ![]() Kadere sıvadık (yo! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|