Duygusuz İfade Şarkı Sözü Sansar - Duygusuz İfade |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Duygusuz İfade Şarkı Sözü Sansar - Duygusuz İfadeDuygusuz İfade Şarkı Sözü Sansar - Duygusuz İfade Duygusuz İfade Son günümde ağlamam ben;sense kaybeden Sen huzur içinde lakin;bense derbeder Nedeni bilemedimNeden?Her yalana kanıyorum Yanıyorum ve yanmamın sebebini kınıyorum Kınamalarda kanama yaptı yüreğimde Bir karartı Böyle olmaması lazım bu gün erken karardı Kapılar kapandıYüreğime giriş yok artık Seneyi seneye ekleyip kendimizi kandırandık Garibanımla çık yolaArka tarafa merhaba Aşklarınsa değeri yok;duygu değeri araba Bu saatten sonra sakın gelme kapıma Şu günümden sonra;kimse almam yanıma Gözlerim açıktı baktım;önümde bir minare Etrafıma baktım;burada bir cenaze Ölen o adama baktım;o adam benim Etrafıma baktım Nerede kefenim? NAKARAT X2 Duygusuz ifadelerle bir taş olsam özlemimle Gömün beni sözlerimle,bende sizi özlerim be Duygularımı közleyin ve aleve verin benim önümde Kelimelerime dikkat etBen ağlamam son günümde Nispet etti kısmetVarsın hasım alsın İhanet etti hasretVarsın ağzım yansın Millet oldu cinnetVarsın insan ağlasın Duygularını katletVarsın yağmur yağsın Gülen yüzünü lütfetSanırım ağlamaklısın Yüreğin önüne kasketParçalanmasın Bugün gözümde kasvetSen yanarmısın? İnanmadığını arz etSen kanarmısın? Yük ağır bi nefret(nefret!)Kaldırırmısın? Geri dönersem şayet;(şayet!)beni alırmısın? Bileklerimde gayret(gayret!)Sen tutarmısın? Kin tutmak maharetBunu yaparmısın? Ben bi leşCinayet!Sen kaçar mısın? Evinde bi hayaletSen yatarmısın? Suratımı hayal et; anlatır mısın? Bi saniye ben anlatırken; sen susarmısın? |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|