Sheytansın Şarkı Sözü Salt Empoze - Sheytansın |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sheytansın Şarkı Sözü Salt Empoze - SheytansınSheytansın Şarkı Sözü Salt Empoze - Sheytansın SHEYTANSIN (NAKARAT) Şeytansın anladım, şeytansın tanıdım Yalanlarından bıktım artık, çıkar şimdi o maskeni (BASH) Yalan kahpe hayatı yaşadın sana ağlayan biri Sevgine 3 kuruşluk paha biçtin yetmedi Az geldi günlük ödendi her yeni sokakta yaşlanan kiralık bedende Tek servetindi kahrolan Ya burada dur ya da yok et artık herkesi Sevemedin hiç kimseyi inan paran gibi İstesen de yapmazdın, sen zaten inanma İnkar etme dur her seferde sen yanarsın Sokak yolun açık dikkat et kapı üstüne kapanmasın Geri dönmek yok içerde sevgin de kalmasın Üşürsün orası karanlıktan ibaret Yol üstünde bir zavallı ya şeytan ya melek (NAKARAT) Şeytansın anladım, şeytansın tanıdım Yalanlarından bıktım artık, çıkar şimdi o maskeni (2NA) Hepsi de iyi aile kızı görürsem söylerim Normalde böyle şey yapmaz bize de beklerim �� İnan sen ikincisin�� kırkbeş eksik söyledin ��Öyle herkeze vermem�� bu lafları çok dinledim Yanlış adam yanlış adres git başka salak bul ve Aynı anda 3 erkek var motorize ekiplerde Aldatmanın tanımı artık sizde cinsel özgürlükse Çok yüz verdik şımardınız yok taviz bizde böyle Paraya düşkünlük mü yoksa statü hayranlığı mi sebep? Sırf bu yüzden fahişelik dünyadaki en eski meslek Tekrarı yok tek gecelik her anı database e kaydet Çok güvendin kandırıldın şimdi bize aşkı resmet (NAKARAT) Şeytansın anladım, şeytansın tanıdım Yalanlarından bıktım artık, çıkar şimdi o maskeni (EMİR) İlişkinin yaşandığı anlarda nedense hepsi melek Bittimi de boynuzları ve kuyrukları yapmış kelek Şeytan o, yeri geldimi de gestapo, kahpe felek Nedense aşk acısından genelde bariz paslı elek Aldatmak aldatılmak elinde değil, dosta asılmak yanlış eğim Sonra basılmak her bişeyi bok eden fenomen Kadınlar çiçektir su ister doymaz Çıkarlarını vidanjörle versen yine olmaz Benim istediğim gibi gitmeyen şeyler var Duygularımla oynama desende duymaz yar Vurdumduymaz, Beyinde bitsin uyum tamam anladım maçosun huyunmuş En sağlam bildiğin kızın cam�de kankana soyunmuş (NAKARAT) Şeytansın anladım, şeytansın tanıdım Yalanlarından bıktım artık, çıkar şimdi o maskeni (KUPA-A) Farkın yok benim gözümde flu, bulanıksın Uzaktan herkesle aynısın, sistemde aynasın Özgür düşünce felsefen ve peşinde oldukların Pek komikti fakat ben buna hiç gülmedim Nereye istersen git oraya, yeter ki yok ol Bugün gömdüm seni tarihe kürekle, merhamet mi hayır Özetle bende çoktan bitti duygular Uzatma uza prenses, gidermiş; gitmezse aklım kalır ( yürrrrüüüü) |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|