Doğum Gününüze Göre Hangi Yemeksiniz?? |
10-02-2006 | #1 |
mate
|
Doğum Gününüze Göre Hangi Yemeksiniz??Doğum gününüze göre Siz hangi yemeksiniz :) _____ Ocak 1 - 9 ~ Musakka Ocak 10 - 24 ~ Kuru Ustu Pilav Ocak 25 - 31 ~ İmam Bayıldı Şubat 1 - 5 ~ Kokareç $ubat 6 - 14 ~ İşkembe $ubat 5 - 21 ~ Köfte $ubat 22 - 28 ~ Tantuni Mart 1 - 12 ~ Suşi Mart 13 - 15 ~ İmam Bayıldı Mart 16 - 23 ~ Kuru Ustu Pilav Mart 24 - 31 ~ Kokareç Nisan 1 - 3 ~ İmam Bayıldı Nisan 4 - 14 ~ Tantuni Nisan 15 - 26 ~Kuru Ustu Pilav Nisan 27 - 30 ~ Köfte Mayıs 1 - 13 ~ Suşi Mayıs 14 - 21 ~ İşkembe Mayıs 22 - 31 ~ İmam Bayıldı Haziran 1 - 3 ~ Kuru Ustu Pilav Haziran 4 - 14 ~ Köfte Haziran 15 - 20 ~ Musakka Haziran 21 -24 ~ Suşi Haziran 25 - 30 ~ Kokareç Temmuz 1 - 9 ~ Kuru Ustu Pilav Temmuz 10 - 15 ~ Musakka Temmuz 16 - 26 ~ İşkembe Temmuz 27 - 31 ~ Kokareç Agustos 1 - 15 ~ Suşi Agustos 16 - 28 ~ Kuru Ustu Pilav Agustos 29 - 31 ~ Köfte Eylul 1 - 14 ~ İşkembe Eylul 15 - 27~ Kokareç Eylul 28 - 30~ Musakka Ekim 1 - 15 ~ Suşi Ekim 16 - 27 ~ Köfte Ekim 28 - 31 ~ Tantuni Kasim 1 - 16 ~ İmam Bayıldı Kasim 17 -30 ~ Kokareç Aralik 1 - 16 ~ Musakka Aralik 17 - 25 ~ Suşi Aralik 26 - 31 ~ İşkembe Musakka Cekici ve populersiniz Kolayca arkada$ edinebiliyorsunuz Kendinden emin tavirlarinizla grup icinde liderlige yaki$iyorsunuz Kokareç Utangac ve sevimlisiniz Tanimadiginiz insanlarla konu$mayi sevmez ama arkada$larinizla her$eyi payla$abilirsiniz Arkada$ seciminde oldukca dikkatlisiniz Sevilen birisiniz Suşi Yerinde duramayan birisinizCok arkada$iniz var ve sosyal ya$aminiz cok renkli Dedikoduyu biraz seviyorsunuz Sizi taniyan sizin gibi biri daha olmadigini du$unuyor Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz Tantuni Esrarengiz birisiniz Ne zaman nasil davranacaginiz pek belli olmuyor Cogu $eyden ilk sizin haberiniz oluyor bu yuzden cok ilgi goruyorsunuz Kuru Ustu Pilav Sessiz sakin ama cok zekisiniz Dost canlisi, sevilmeyi bekleyen tavirlariniz ilgi cekiyor Kucuk bir arkada$ grubu size yetiyor Fazla populer olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz İmam Bayıldı Siz lider olmak icin dogmu$sunuz Sozunu dinleten, dedigini yaptiran birisiniz Kararli tavirlariniz cevrenizdekileri etkiliyor Insanlarin arkada$ olmak isteyebilicegi birisiniz Köfte Uyumlu, sicakkanli birisiniz Size nasil davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle davraniyorsunuz Sadik ve durustsunuz, yapmacik insanlara ve dedikoduya kar$isiniz İşkembe Cok hassas ve narinsiniz Kolay a$ik oluyorsunuz Ne cok utangac ne cok giri$kensiniz Arkada$ grubunuzda kirilmamasi icin kollanan birisiniz |
10-04-2006 | #3 |
*KeDi KeSeN*
|
way be ben köfteymişim de çiğ köftemi içli köftemi sulu köftemi yane lutfen mate hanım bunlarıda eklermisiniz şüphede kaldım aa lütfen gercekten guzel bi yaklaşım paylaştıgın için thx |
10-04-2006 | #4 |
Thyen
|
ben de suşiymişim ya aslında ben pek uymuyorum galiba açıklamalara ama paylaşım için teşekkürler |
02-21-2007 | #12 |
RaHaTSiZ
|
~~ Mayıs 22-31-imam ßayıldı İmam Bayıldı Siz lider olmak icin dogmu$sunuz Sozunu dinleten, dedigini yaptiran birisiniz Kararli tavirlariniz cevrenizdekileri etkiliyor Insanlarin arkada$ olmak isteyebilicegi birisiniz ~~Toprakım qoruyoSun isTe ßen daha ne Diyim :)) guzeL payLasım tesekkurLEr~~ |
07-24-2007 | #13 |
aalperennn
|
Musakka Cekici ve populersiniz Kolayca arkada$ edinebiliyorsunuz Kendinden emin tavirlarinizla grup icinde liderlige yaki$iyorsunuz |
07-24-2007 | #14 |
pesimistt
|
Suşi Yerinde duramayan birisinizCok arkada$iniz var ve sosyal ya$aminiz cok renkli Dedikoduyu biraz seviyorsunuz Sizi taniyan sizin gibi biri daha olmadigini du$unuyor Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz tşkLer :)
07-24-2007 | #15 |
bukettt
|
hahah bende köfte ama ne alaka anlamadım kıymanın burçlarla uyumunuteşekkürler |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|