|
|
Konu Araçları |
fani, kajmer, sözleri, sözlerisagopa, şarkı |
Fani Şarkı Sözleri-Sagopa Kajmer - Fani Şarkı Sözleri |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fani Şarkı Sözleri-Sagopa Kajmer - Fani Şarkı SözleriFani Şarkı Sözleri-Sagopa Kajmer - Fani Şarkı Sözleri Sagopa Kajmer : Başla başka bir hikayeden söz et canım sıkık Kolera : Duymak istemezsin dinleyenlerin yüzü asık Sagopa Kajmer : Ses kısık be yorma beni ben içimi bilirim bir sanık Kolera : İçine kapanık ipte boynu sallanan adam tek tanık Sagopa Kajmer : 7&24 gözüm açık Kolera : Kaçık evimden çık Sagopa Kajmer : Kapı açık Kolera : Açığa açık Sagopa Kajmer : Çık açıkla açık açık Kolera : Hikayelerim karanlık Sagopa Kajmer : Yo yerine göredir hayranlık Kolera : Haremlik ya da selamlık Sagopa Kajmer : Kimi insanlar sofralık Kolera : Zincir çıkan hep benim bisikletim at hırsızı, Arsız güçlü olunca haklı haksız odur budur yazı Sagopa Kajmer : Dünlerini bildiğim bugünler gibidir kes at yarın sızı, Kendini prens sanar breh yüz yılın bakımsızı Kolera : Bak benim üstüme gelme diyaloglarımız hep fiyasko Sagopa Kajmer : Kendine gelmeli kendini bilmeyen kendi cinsel amigo Kolera : Sensin o başarım solo ben yaptıysam o banko Sagopa Kajmer : Adım sago ben tombala sen birinci çinko Kolera : O oo o ağır bilanço kolera etti linç, Hatta herkül knock-out yerde Zeyna dinç Sagopa Kajmer : Mutlak cesaret direnç havlar köpekler iğrenç, Özentiler kopya french kalitem 5 üstünden penç Nakarat : Kolera : Beni öldürdün değse bari, yedi buçuk milyar hepsi fani Sagopa Kajmer : Yanılmaz şahidim kırk yıllık kani, dünya süreli rüya ve herkes fani Kolera : Kendini melek sananların hepsi cani, 7 kat dibe çekti seni de zebani Sagopa Kajmer : İllet-i zilleti üzerime geldi ani, başım öne düşer ama olamam mani Kolera : Atta oğlum izi kalsın sağır duymazsa kör işitir Tüm yalanlar işitilir korku adamı donuna işetir Tir tir titretir boynun bu yıl fitredir Söyle neren diyettir? paçoz hayatın piyestir Sagopa Kajmer : Suçsuz ben, buçaksız uçsuz denize benzerim Hissettiğim hissetiğin neden budur ki yazarım, Uyarı somuttur elbet tutulamasada umut sözüm uçarı Şeytan bir gün elbet bir kez yenecek seni, yok ki kaçarın Kolera : Topla biriktir samanı yılanı sar poşetle kerize sat Sagopa Kajmer : Kem közleri çıkarıp sandık içine gizle denize at Kolera : Başcağızının çaresine bak üzerimden sağlama rant Sagopa Kajmer : Seni gidi boku seyrek düşen at ilk virajda düştü jant Kolera : Yaralarınızı kapatmak için aldım bir kutu selobant Sagopa Kajmer : Çok kolay olan oldu olanı sindir iç bir kant kart Kolera : Kaçıncı sıkıcı park bu elimde mikro pankart Sagopa Kajmer : Psiko patron en az bin kişiyle oynar go-kart Kolera : Bakışlarında var şike Sagopa Kajmer : İfadelerim komplike Kolera : Kapalı yol bu turnike Sagopa Kajmer : Çok bilenler çok keke Kolera : Yüzünde hayalet leke Sagopa Kajmer : Bayram hatrı bilmez teke Kolera : Bağdat yakın ağlar mekke Sagopa Kajmer : Mutlu olmak zor ya, neyse Nakarat : Kolera : Beni öldürdün değse bari yedi buçuk milyar hepsi fani Sagopa Kajmer : Yanılmaz şahidim kırk yıllık kani dünya süreli rüya ve herkes fani Kolera : Kendini melek sananların hepsi cani 7 kat dibe çekti seni de zebani Sagopa Kajmer : İllet-i zillet üzerime geldi ani başım öne düşer ama olamam man |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|