|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hakkında, twilightalacakaranlıkserisi |
![]() |
Twilight(Alacakaranlık)Serisi / Twilight(Alacakaranlık)Serisi Hakkında |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Twilight(Alacakaranlık)Serisi / Twilight(Alacakaranlık)Serisi HakkındaTwilight(Alacakaranlık)Serisi - Stephenie Meyer ![]() Twilight (Alacakaranlık) Filmide var ![]() Üç şeyden emindim ![]() ![]() ![]() ![]() Isabella Swan Washington'ın, yağmurun hiç dinmedigi küçük kasabası Forks'a taşınır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alacakaranlık içgüdülerimize meydan okumakla tutkularımızı tatmin etme boyun isteği arasındaki çatışmayı sorgulayan etkileyici bir kitap ![]() ![]() New Moon(Yeni AY) “Vur,” diye mırıldandım, kağıtlar parmağımı kestiğinde; zararı görebilmek için elimi geri çektim ![]() ![]() Ondan sonra çok ani olmuştu ![]() Edward kendini bana doğru atmıştı, beni masaya geri fırlattı… Piyanonun yanına doğru yuvarlandım, düşmemi durdurmak için içgüdüsel olarak kollarımı öne attım, camın keskin parçalarına ![]() ![]() Kafam karışmış bir şekilde, kolumdan aşağıya doğru hızla akan parlak kırmızı kanı – aniden dönüp bakan altı tane kana susamış vampirle beraber telaşla izledim ![]() Bella Swan için, hayatın kendisinden önemli olan tek bir şey vardı; Edward Cullen ![]() ![]() ![]() ![]() Eclipse (Tutulma) "Edward'ın hoş sesi arkamdaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seattle gizemli , öldürücü bir tel tarafından harap edildiğinden ve kötü niyetli bir vampir onu araştırmaya devam ettiği'nden dolayı Bella kendini tehlikeyle çevrili buldu ![]() ![]() ![]() ![]() Breaking Dawn Bella ve Edward evlenirler ama balayları bellanın hamile olduğunu farketmesiyle yarıda kesilir ![]() ![]() ![]() Sonra , Bella kızları Renesmee'yi dünyaya getirip ölmek üzereyken Edward ona zehrini enjekte edip vampire dönüstürür ![]() ![]() ![]() Vampirlere ve onların sırlarına karsı tehlike olusmayacağına dair onları ikna ederler ama huzurları kacmıstır ![]() ![]() Midnight Sun (Geceyarısı Güneşi) Bir vampir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu defa Twilight kitabındaki yani ilk kitap Alacakaranlık'taki herşey Edward'ın ağzından anlatılıyor ![]() ![]() ![]() Onun için hayat ![]() ![]() Sandığınızdan daha zordu ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|