![]() |
Kayseri |
![]() |
![]() |
#1 |
emreduman
|
Kayseriarkadaşlar bilmiyorum kayseriye geleniniz var mı ama 20 yıl kayseri de yaşayan ve hatta 20 yılda adımını hiç dışarıya atmamış bir insan olarak kayseriyi çok seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() istanbul a yeni gelen ve 20 yıl aradan sonra üniversite sayesinde istanbula yerleşme imkanı bulmamdan dolayı birçok arkadaşıma tavsiye ettim sizde gelin görün!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
TuucHe
|
![]() kayseri cidden gezilmeye değer bir şehir pek turistik yeri yok ona rağmen çok güzel ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bukettt
|
![]() ben gezdirebilirim:))) ya görülmeye değer bi çok yeri var ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
m_r_b
|
![]() ben kayseriliyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
m_r_b
|
![]() ha unuttum pardon mantı yemeden, pastırma yemeden ve halis kayseri sucuğunu tatmadan gitmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
TEMUR38
|
![]() Bende Kayseriliyim ya cidden güzel yaşanılabilecek bir yer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
_SiYaH_
|
![]() ![]() ![]() ![]() başka söze gerekvar mı ?? bence spr bir şehir ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
gulhan
|
![]() bencede süper kayseri gibisi varmı ? ya biz normalde adanalıyız ama iyiki kayseriye gelmişim |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kayseri |
![]() |
![]() |
#9 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Kayseribncede başka söze ne qerek ;) eLinzde imkanınız warsa mutLaka qeLin qörün yaşayn =)
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kayseri |
![]() |
![]() |
#10 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Kayseri![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |