Doç. Dr. Mustafa Cankurtaran |
07-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doç. Dr. Mustafa CankurtaranUzmanlık Alanı: İÇ HASTALIKLARI GERİATRİ 1991 de İçel Anadolu Lisesi nden mezun oldu Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi ni (İngilizce) 1997 de bitirdi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı nda uzmanlık eğitimini 2001 de tamamladı Hacettepe İç Hastalıkları Anabilim Dalı Geriatri Ünitesi nde Aralık 2004 de Geriatri Uzmanı oldu ve öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı 2007 yılında İç hastalıkları geriatri alanından doçent oldu ve halen Hacettepe İç Hastalıkları Anabilim Dalı Geriatri Ünitesi nde doçent olarak çalışmaktadır2001 Metabolik Sendrom Araştırma Ödülü nü kazandı Mayıs 2003 te International Institute On Aging Geriatric Course Sertifika Programı nı tamamladı Hacettepe Üniversitesi İç Hastalıkları AD Asistan eğitim komisyonu üyesi olarak 2005 yılından bu yana çalışmaktadır 2005 yılından itibaren Hacettepe Tıp Fakültesi Dönem III Eğitim Koordinatör Yardımcılığı görevlerini sürdürmektedir Hacettepe İç Hastalıkları Eğitim ve sosyal yardımlaşma derneği yönetim kurulu üyesidirAkademik Geriatri Derneğinin kurucu üyeliği ve genel sekreterlik görevlerini 2005-2008 yılları arasında üstlenmiştirMayıs-Eylül 2007 tarihleri arasında Belçika Ghent Üniversitesinde Misafir öğretim elemanı olarak geriatri departmanında çaılşmıştırAvrupaGeriatri Akademisi üyesidirYaşlıda metabolik sendrom, lipidler, yaşlılıkta hipertansiyon, Diyabetes Mellitus, Geriatrik depresyon ve demans başta olmak üzere geriatrik sendromlar ile ilgilenmektedirTelefon: 0-312-3051538 |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|