![]() |
Bedeli Neyse Ben Öderim! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Bedeli Neyse Ben Öderim!Bir duygunun esiri aklım, sadece delicesine yaşamak var seni seninle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GİT ![]() ![]() ![]() Git artık sen bana çok gibisin ![]() ![]() ![]() ![]() Yok, hayır GİTME ![]() ![]() ![]() Gidersen yıkılır bu gönül ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama hayır GİT ![]() Git ki sana alışmışlığım son bulsun ![]() ![]() ![]() ![]() GİTME… Gitme gidersen yok bedenim, ben yokum ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Bedeli Neyse Ben Öderim! |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Bedeli Neyse Ben Öderim!qit artk sn bna çok qbisinnn sesini de aL qt başmdann ama hyrr qtmee ![]() ![]() mükemmeL qerçktnn (iLetime de yazdmm bunu ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bedeli Neyse Ben Öderim! |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bedeli Neyse Ben Öderim!pesimistt yoo niye kızayım ki olabilir yaza bilirsin :iconuzgun: şaka tabiiki bitanem ![]() okuyan gözlerine sağlık canım teşekkür ederim vakit ayırdığın için ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|