|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
forma, girebilirim, gitmeden, salonuna, spor |
![]() |
Spor Salonuna Gitmeden Nasıl Forma Girebilirim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Spor Salonuna Gitmeden Nasıl Forma GirebilirimSpor salonuna gitmeden nasıl forma girebilirim Biliyorum, biliyorum; ev hayatınızı kariyerinizle bir arada götürüp, bir de egzersize zaman bulabilmeniz kolay değil ![]() ![]() ![]() Biliyorum, biliyorum; ev hayatınızı kariyerinizle bir arada götürüp, bir de egzersize zaman bulabilmeniz kolay değil ![]() ![]() ![]() İşte zamanınız yokken ince ve formda kalmanızın 8 yolu: Bacaklarınızın üst ön kısmını şekillendirmek için Bacaklarınızın üst ön kısmını oturduğunuz yerden şekillendirmek için otururken bir bacağınızı yerden yaklaşık 20-25 santim kadar kaldırıp dizden kırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vücuda etkisi: Bacaklarınızın üst ön kısmını çalıştırarak daha ince bacaklara kavuşmanıza yardımcı olur ![]() Sırada beklerken vücudunuzu sıkılaştırın Telefonda konuşurken, ya da sırada beklerken, sağ ayağınızı sol bileğinize dolayıp bacağınızı 30 ila 60 saniye dengede tutmaya çalışın ![]() ![]() ![]() Vücuda etkisi: Baldırlarınızı güçlendirir ve topuklu giydiğinizde bacaklarınızın seksi durmasını sağlar ![]() Gövdenizi çalıştırmak için Birkaç dambılı (1,5; 2 ve 3,5 kiloluk olanlardan) masanızın yakınınında saklayın ![]() ![]() ![]() Vücuda etkisi: Kol ve omuzlarınızı sıkılaştırır, böylece kolsuz giysilerle harika görünürsünüz ![]() Öğle tatilinde popoyu çalıştırın Ofisteki sandalyenizle “squat” (sırtınızı dik tutarak, dizleriniz parmak uçlarınızı geçmeyecek şekilde çömelin) yapmaya çalışın ![]() ![]() ![]() Vücuda etkisi: Poponuzu, erkekleri size çekecek br mıknatısa dönüştürür ![]() Ofiste esneme çalışması yapın Ofiste tutma yeri olan elastik bantlardan bulundurun ![]() ![]() Vücuda etkisi: Vücudunuzun üst kısmını şekillendirir ve bakışları vücudunuzun en seksi bölgelerine çeker ![]() Kardiyo alışverişi Bir dahaki sefer yiyecek alışverişine gittiğinizde, sağ elinize alışveriş sepeti alıp iki dakika tuttuktan sonra, sol elinize geçirin ![]() ![]() ![]() ![]() Vücuda etkisi: Kaslarınızı saklayan yağları yakar ve vücudunuzun üst kısmının daha şekilli görünmesini sağlar ![]() Masanızı kullanarak kol ve göğsünüzü çalıştırın Tekerlekli bir ofis sandalyesini masanızın önüne getirip oturun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vücuda etkisi: Göğüs kaslarınızı sıkılaştırır, sıkı göğüslere sahip olmanızı sağlar ![]() Sandalyede mekik Bir sandalyenin ucuna oturup ellerinizi başınızın arkasında kenetleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Vücuda etkisi: Göbeğinizi açıkta bırakan şeyler giydiğinizde karnınızın seksi görünmesini sağlar ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|