Letsgodigital Almanca Versiyonu Yayında!

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Letsgodigital Almanca Versiyonu Yayında!

* LetsGoDigital Almanca versiyonu yayında! : LetsGoDigital Almanca versiyonu yayın hayatına başladı LetsGoDigital dijital görüntüleme alanındaki yayınlarını bundan böyle Almanca konuşan okurlarına kendi dillerinde sunmaya başlıyor Ayrıca, Almanca versiyonunun yayın hayatına başlamasıyla LetsGoDigital Avrupa kıtasında alanında en büyük web sitesi olma başarısına da imza atmış oluyor 2001 yılında Hollandaca versiyonuyla yayın hayatına atılan LetsGoDigital ardından İngilizce ve diğer dillerdeki versiyonlarıyla kısa zamanda ilgiyle takip edilen bir kaynak durumuna gelmeyi başardı Bugün itibariyle LetsGoDigital İngilizce, Hollandaca, Fransızca, İspanyolca, Türkçe ve Almanca olmak üzere toplam altı dilde yayın yapıyor
LetsGoDigital - Nic Rossmüller

LetsGoDigital Almanya Editörü Nic Rossmüller in görüşleri şöyle: Almanya, Avrupa dijital fotoğrafçılık pazarında büyük bir öneme sahip Photokina ve CeBIT gibi dünya çapındaki fuar ve etkinlikler Almanya da gerçekleştirilmekte ve bu sahadaki en son gelişme ve teknolojiler genellikle ilk defa bu ülkede duyurulmakta Alman yayın dünyasına katkıda bulunacağımıza ve geniş bir Alman okur kitlesine hitap edeceğimize inanıyorum LetsGoDigital in uluslararası ekibine katılmış olmaktan büyük bir gurur duyuyorum Okurlarımız ve ekibimiz ile birlikte büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum

LetsGoDigital - Mark Peters

LetsGoDigital Koordinatörü Mark Peters in Almanca versiyon ile ilgili görüşleri ise şöyle: Almanca versiyonumuzun yayın hayatına başlaması ile birlikte geriye dönüp baktığımda gelecekte oluşturmayı hayal ettiğimiz projenin başlamış olduğunu görüyorum Yayınlarımızı sürekli geliştirip zenginleştiriyoruz Haftanın 7 günü 24 saat çalışarak geldiğimiz şu aşamada tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum

LetsGoDigitaleu

Okurlarımız eu uzantılı domain isimlerinden haberdar olmuşlardır LetsGoDigital, Almanca versiyonu tarafından temsil edilmek üzere bu domain ismi için de başvurusunu yapmış durumdadır Bunun yanısıra pma-showcom, photokina-showcom, cebit-showcom, ifa-showcom ve ces-showcom web sitelerinin yayını da LetsGoDigital tarafından sürdürülmektedir Dijital görüntüleme alanında bir sonraki etkinlik olan Photokina Fuarı 26 Eylül â?" 1 Ekim 2006 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İki senede bir düzenlenmekte olan bu fuar fotoğrafçılık alanında dünyanın en büyük etkinliklerinden bir tanesi LetsGoDigital her zaman olduğu gibi bu sene de bu fuarı sizler için fuar alanından canlı yayın ve haberleriyle izleyecek Bizi izlemeye devam edin!

Kaynak: letsgodigitalorg

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com