Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dil, dünyanin, iyi, programlari, türkiye, yabanci

Dünyanin En İyi Yabanci Dil Programlari Türkiye De...

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dünyanin En İyi Yabanci Dil Programlari Türkiye De...

Dünyanin en iyi yabanci dil programlari Türkiye deDünyanin basarili yazilim programlarini Türkiye ye getiren EuroSoft Yazilim, herkesin Ingilizce, Almanca, Fransizca ve Ispanyolca ögrenmesini kolaylastiran yabanci dil egitim programlarini Türkiye de satisa sunuyor
EuroSoft, dünyada 4 milyondan fazla satan Learn To Speak serisinde yer alan 4 farkli yabanci dil egitim programlariyla çok zengin seçenekler hazirladi Programlar içindeki sesli dersleri arabanizda, iPod ya da MP3 çalarda dinleyebilmeniz mümkün Learn To Speak serisinin programlari KDV dahil 90 YTL den satiliyor
Dünyanin en çok satan programlari
Learn To Speak English egitim programi üniversite dil uzmanlari tarafindan hazirlandi Ingilizce, Almanca, Fransizca ve Ispanyolca dillerin çabuk ve kapsamli bir sekilde ögrettigi kanitlanmis, yenilikçi bir egitim programidir Baslangiç, orta ve ileri seviyede hazirlanan program, 3 adet ses CD si, yazdirilabilir basvuru kitabi ve iPod veya MP3 çalariniz için tasarlanan derslerle hareket halinde bile ögrenmeye devam etme imkani taniyor Program ayrica akici bir sekilde konusmayi, okumayi ve yazmayi ögrenmenizi sagliyor Learn to Speak serisi ilk satisa sunuldugundan beri yaklasik 4 milyondan fazla satan tüm zamanlarin en çok satan dil programi olmayi basarmistir
Eglenerek ve izleyerek ögrenme
Program içinde yer alan benzersiz ögrenme oyunlari, filmler ve kültürel derslerle yabanci dilleri izleyerek hizli bir sekilde ögrenmek mümkün Faydali kelimeler ve deyimleri ögrenme düzeyinden, kolay anlasilir senaryolara dayali diyaloglari kesfetme düzeyine çikabilirsiniz Daha sonra da gelismis konusma tanima ve analiz araçlari ile yeni becerilerinizi gelistirebilirsiniz Seyahat, is, alisveris, yemek, aile, günlük yasam basliklari altinda 40 adet dersin bulundugu program ile yabanci dil sorununuzu çözmek ve günlük konusmalara hakim olmak simdi eskisinden çok daha kolay

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com