07-28-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kapanmak İstiyorum Selamin Aleykum Kardeşlerim.Uzun Zamandır Tesettüre Girmek İstiyorum
kapanmak istiyorum selamin aleykum kardeşlerim uzun zamandır tesettüre girmek istiyorum
selamin aleykum kardeşlerim uzun zamandır tesettüre girmek istiyorum ama nedense bir türlü içime sinecek,kendime göre bir tesettür tarzı bulamadım,bugünlerde çoğunluğun giydiği tesettür tarzı nedense hiç içime sinmiyor sebebi ise,benim başım açıkken giydiğim kıyafetlerin üzerine sadece baş örtüsü takmak bana anlamsız ve manasız geliyor bu yüzden bir süredir,kapanmak için hem çaba sarfediyorum,hemde düşünüyorum nasıl yapabilirim diye bu hafta Rabbimin izniyle kuran kursuna başladım Ve çok tatlı bir Hocamız var onun giyimi,benim içime hem sindi,hemde hoşuma gitti Kendisi ince bir pardesü,(ayak bileklerine kadar,önü kuruvaze geliyor)içine bol pantalon giymişti galiba (paçası gözüküyordu çünkü),başörtüsünü ise omuzlarına kadar indirmişti işte ben bu şekilde bir örtünmeyi tercih ediyorum ama bu şekilde giyinmek için nerelerden alışveriş yapabilirim hangi markalardan giyinebilirim?ünlü markaların pardesü modellerine baktım ama ben o şekilde istemiyorum işlemeli allı güllü falan sade olmasını tercih ediyorum bana yardım edebilirmisiniz acaba?
|
|
|