![]() |
Dara Düştüm Ey Rab Bana Bir İnşirah... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dara Düştüm Ey Rab Bana Bir İnşirah...Dara düştüm ey RAB bana bir inşirah ![]() ![]() ![]() Dara düştüm ey RAB bana bir İnşirah İnşirâh…İnşirâh…İnşirâh… Hâra düştümdilime kan değdi yüreğime od ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < "Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi? >(inşirah/1) Genişlettin ey Yar! Dünyadan bunaldığım her vakityağmur yağmur yüreğimedamla damla gözlerime düştün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnşirah inşirah inşirah…ayet ayet genişlet beni ![]() < "Yükünü senden alıp atmadık mı? O senin belini büken yükü ![]() Attın ey Yar! Ben bilemedim yükümün azaldığını ama Sen hafiflettin beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnşirah inşirah inşirah…ayet ayet doğrult beni ![]() < "Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi ![]() Yücelttin ey Yar! En şerefli varlık olarak açtım dünyaya gözlerimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnşirah inşirah inrişah ayet ayet yücelt beni ![]() Hayatın koylarından çıkıp Senin limanına yöneldim Yar Rab!Sen ki sana gelmeyene dahi lütfederkenbilirim geri çevirmezsin beni kapından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakıp görmeyen gözlerimi Sende açmayaatıp yanmayan kalbimi Sende yakmayaher boşluğa sayan ama her daim Seni anmayan dilimi konuşturmayaSana muhtaçlığın şerefini başıma taç etmeye geldim ![]() Sevdası her şeyden âlâ n'olursun aç yüreğimi ben Senden bir inşirah istemeye geldim… İnşirah inşirah inşirah ayet ayet ferahlamaya geldim ![]() N'ola ahh n'ola Ya Rab ben Sende kalmaya geldim ![]() Bir inşirah ayeti kadar SANA yönelmeye geldim… ![]() Dara düştüm ey RAB bana bir İnşirah alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|