|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
allahim, bakanlardan, boşa, eyleme, susanlardan |
![]() |
Allahim Boşa Bakanlardan Boşa Susanlardan Eyleme... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allahim Boşa Bakanlardan Boşa Susanlardan Eyleme...ALLAHIM boşa bakanlardan boşa susanlardan eyleme ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAH'ım! Bana dilimle değil halimle vazetmeyi nasip eyle ALLAH'ım! Bana bir insanın elinden tutmadan önce kalbinden tutmanın sırlarını öğret ALLAH'ım! Okuma öğrenme öğrendiklerimizi uygulama aşkımızı salgın ve saygın bir hastalığa dönüştür ALLAH'ım! Dinimizi dünyanın mehri yapmaktan acıkınca da inançlarımızı yemekten cümlemizi muhafaza eyle ALLAH'ım! Beni beni benim önüme engel olmaktan Beni benim hayatımın kemirgeni olmaktan Beni bana yalan söylemekten muhafaza eyle ALLAH'ım! Bakışımızı ibret Sukutumuzu hikmet Konuşmamızı sanat ve marifete dönüştür ALLAH'ım! Boşa bakanlardan Boşa susanlardan Boşa konuşanlardan eyleme ALLAH'ım! Zenginlerimizi hamiyetsiz Fakirlerimizi gayretsiz Alimlerimizi amelsiz İdarecilerimizi adaletsiz bırakma ALLAH'ım! İdarecilerimizin feraset merhamet ve basiretini Halkımızın da hürmet hizmet ve hamiyetini artır ALLAH'ım! Semalarımızı bayraksız bizleri hürriyetsiz camilerimizi cemaatsız cemaatimizi de ilim ve hikmetsiz bırakma ALLAH'ım! Dahili ve harici düşmanlardan sana sığındığımız gibi; cehaletintembelliğinzaman israfının şerrinden de sana sığınıyoruz bizleri muhafaza eyle ALLAH'ım! Önce Hak'tan sonra haksızlıktan korkmayı nasip eyle ALLAH'ım! Yetenek israfından Kapasite israfından Zaman israfından ve israfın her türlüsünden muhafaza eyle ALLAH'ım! Ertelemekten üşenmekten yılmaktan vazgeçmekten yarına bırakmaktan ve buna benzer hastalıkların şerrinden muhafaza eyle ![]() Bu hastalıklara karşı Alim Hakim ve Şafi isimlerinden acilen şifalar ihsan eyle ALLAH'ım! Beynimizi malumat ishali olmaktan Aklımızı öfkenin esiri olmaktan Bedenimizi şehvetin kölesi olmaktan Midemizi depo haline gelmekten muhafaza eyle yapılan dualarımızın kabulü temennisiyle ![]() ![]() ![]() Alıntıdır |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|