![]() |
Yüreğim Neden Böyle Kırılgan Oldu Ya Rab! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim Neden Böyle Kırılgan Oldu Ya Rab!Yüreğim neden böyle kırılgan oldu Ya Rab! ![]() Peygamber hatırası bir tebessümle karşılık verirdim Elini kaldırıp üstüme yürüyene bile… “Kötü söz sahibinindir ![]() ![]() ……… ![]() Yine senin lütfûn ile sahip olduğum Bu ahlâka şükretmem için hep izin verdin ![]() Korumam için hep yardım ettin ![]() Karşılığında katından bir ödül bulmayayım… Gün olmadı ki, dilimden düşmediğin anlarda Tebessüme dönüşmesin bahşettiklerin… Ne zaman ki senin sohbetinden sıyrıldı yüreğim, İşte o günden beri biçareyim! Ne zaman ki kalbimdeki yerini başka heveslere pazarladım, İşte o andan beri avareyim! Senden uzaklık ateşmiş Ya Rab! Yanıyorum, merhamet et! Sana sığındığımda tek duam vardı dilimde… “Rabbim sana layık olmam için bana yardım et ![]() Dert ortağım sendin ![]() ![]() Kendi kendimle konuşmalarımda ve hesaplaşmalarımda Tasdik edicim sendin ![]() Sorularıma yanıtlar bulurken baktığım her yerde, Kaynağının sen olduğunu bildiren sendin ![]() Lakin senden uzaklara düşürdüm yüreğimi… Şimdi ümitlerimi ellerimle baltalıyor, Nefret rütbeleri giydiriyorum benliğime ![]() Ne zaman ki, dalganın kıyıdan çekilişi gibi Çekildi yüreğim nihai hedefinden, Bil ki canlı olan ne varsa yok oldu bedenimden… Tüm kiri görünür oldu gözüme benliğimin ![]() Senden uzaklık perişanlıkmış Ya Rab! Rabbim! Bedenimi de ruhumu da Öyle bir kapla ki varlığınla AMİN ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|