Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hamur, tarifi, tepsili, yapılışı

Hamur Tepsili Et Tarifi (Yapılışı )

Eski 07-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hamur Tepsili Et Tarifi (Yapılışı )






Hamur Tepsili Et tarifi (yapılışı )
Malzemeler

• 2 adet patlıcan

• 1 kabak

• 1 patates

• 1 havuç

• 2 domates

• 2 yeşil biber

• 250 gr kuşbaşı et veya tavuk eti

• 1 demet maydanoz

• 1 demet dereotu

• 1 demet taze nane

• taze soğan

• taze sarmısak

• 1 kaşık margarin

• tuz

• karabiber
Hamuru İçin

• 50 gr yağ

• 1 çay bardağı kaşar (rendelenmiş)

• 1 /2 demet nane

• biraz buzlu su

• 2 adet taze soğan

• 2 dal dereotu

• tuz
Hamur Tepsili Et Tarifi

1 Bir kaşık yağı ve eti tencereye koyup, soteleyin içine uzunlamasına küçük doğranmış patlıcanları, kabağı, patatesi de ekleyin Hepsini beraber sote edin

2 Domatesi, biberi, taze soğanı, dereotunu, naneyi ilave edin Kendi suyu ile ateşte 15 dakika pişirin

3 Başka bir kapta un, yağ, rendelenmiş kaşar, nane ve buzlu su ile bir hamur yapıp, tepsi büyüklüğünde açın

4 Pişirdiğiniz sebzeli eti, fırın tepsisine koyup, üzerini hazırladığınız hamurla kapatın Fırında kızarana kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.