![]() |
''Hiç'' İle Geldim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ''Hiç'' İle Geldim''hiç'' ile geldim ''hiç'' ile geldim Alın herşeyi kalmasın tek bir dirhem bende; Alın gidin ötelere ben burada kalmak istiyorum; Tam burada anlımın bayram ettiği yerde, öylece secdede kalmak; Ne saz ile nede söz; Yalnızca O;nunla kimsesiz, yalın ve tüm benliğim ile samimi; Geçen yıllar ne güzel; Adım adım gidiyorum işte O;na saniye saniye, an be an O;na gidiyorum! Bekliyor beni de çok iyi biliyorum ![]() ![]() Gel diyor; Geliyorum Ya Rabb! Geliyorum Mevlam; Geliyorum sevgilim Geliyorum sevdiğim Geliyorum beni benden çok seven Canan geliyorum sana; Tüm günahlarımla, tüm hatalarımla, tüm suçlarımla geliyorum dizinin dibine Affet ![]() ![]() Boynum bükük geliyorum sana! Sen beklersin bir tek bu yollarımı sen bilirsin benden emin beni ![]() Ötesi yok bu alemde senden gayrısı "Hiç; Konuşmalarım "Hiç; Susmalarım "Hiç" Gelmelerim gitmelerim ne var sa "Hiç" Kazandıklarım kaybettiklerim ne varsa "Hiç"; Bakii olan beni bulan Sensin! Ötesi "Hiç" Ötesi yok İşte Mevlam görüyorsun yine ve yineden ve her an burdayım gözleri yaşlı dizlerinin dibindeyim; Gidemem ki ayrılamam buradan, gitmemide asla istemezsin bilirim ALLAH;ım ayırma beni dizlerinin dibinden Atma "Hiç" lerin içine beni; İstemem Cennetini çok görme Cemalinden beni; Ne verdiğin nefese yeter şükrüm neden gördürdüğün bu güllere; Ben aciz ![]() ![]() Ben fakir; Ben bi çare dizlerinin dibindeyim işte ![]() ![]() Kabul et Ya Rabb sana bir "Hiç" ile geldim Alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|