![]() |
'Tut Beni Allah 'İm, Tut Ki, Edemem Sensiz...' |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 'Tut Beni Allah 'İm, Tut Ki, Edemem Sensiz...''Tut beni ALLAH 'ım, tut ki, edemem Sensiz ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıyorum, tökezliyorum, düşüyorum ![]() ![]() ![]() çıkmazdında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanıyorum Ey yerlerin ve göklerin ve ikisi arasındakilerin Rabbi, ben'im Rabbim ![]() ![]() uzatsam açıkta kalıyor bir parçam, kime dönsem yüzümü yönler kayboluyor ![]() ![]() ![]() getirecek sokaklar çıkmaza dönüyor ![]() ben girince; ben girince Sen gidiyor musun? Rabbim, çaresizliğimi bileli çok olmadı ![]() ![]() ![]() gözyaşı dökmeyi isteyeli ![]() ![]() ![]() ![]() kalıyor ![]() gelirken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Issız ![]() ![]() Düşsem tutan olmayacak ![]() ![]() geçecek ![]() ![]() benim Rabbim Sensin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ![]() ![]() Cümlelere küçük harfle başlayıp, büyük harfle bitirmeyi marifet sanan zavallı ![]() ![]() Oysa nokta koymayı bile bilmiyorken ![]() ![]() ![]() Ve sadece lüzumsuz ne varsa, ne varsa zayi ettiren, yiyip bitiren ne varsa onu seçen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() düşmeyi tercih eden ![]() ![]() Nefisperest ![]() ![]() ![]() Ben ![]() ![]() ![]() Uyandır beni rehavetimden ![]() ![]() yanaklarım huzurunda ![]() ![]() yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'ALLAH 'ım ![]() ![]() ![]() Yaratan, rızık veren, yol gösteren ![]() ![]() ![]() Rabbim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yetişiyor imdadıma: ' Duanız olmazsa ne ehemmiyetiniz var' Ama öyle ağır ki omuzlarım, öyle ağırlaşmış ki parmaklarım; ellerimi semâya döndüremiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gafil, günahkar gözlerim utanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() çırpınırken sözlrim ![]() ![]() ![]() ![]() zaten, Senden başka ![]() ![]() 'Bana dua edin, icâbet edeyim' Sana, sana güvenerek geliyorum ALLAH 'ım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'tut ki ![]() ![]() ![]() yer Senin, gök Senin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bildiklerim Senin ![]() ![]() elimden? Kim sarar yaralarımı? Rabbim gözyaşlarım kupkuru, ama yüreğim ıslak Rabbim ![]() ![]() Ağlayamadığım için utanıyorum, günâhlarımı dökemediğim için ![]() ![]() güçsüz bedenim, belim bükük bu yüzden ![]() ![]() ![]() ![]() Alnımda gaflet çizgileri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama senden başka kimim var benim? Kime giderim? ![]() ![]() ![]() 'Tut beni ALLAH 'ım, tut ki, edemem Sensiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|