![]() |
Ben Aldırmanın Zararları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Aldırmanın ZararlarıBenler bazen ciltte rahatsız edici bir görünüme neden olabiliyor ![]() ![]() Benler gerek yüz kısmında gerekse diğer bölgelerde rahatsız edici görüntülere neden olabilirler ![]() ![]() ![]() Bazı benler ciltte tehlike arz etmektedir, bu tür benlerin alınmasında bir sakınca olmamakla birlikte, bu benlerin hemen alınması sağlığınız açısından oldukca yararlıdır ![]() ![]() ![]() Benler büyüklüklerine, cilde yayılma durumlarına ve renklerinin tonlarına göre çeşitlilik arz etmekte ve genelde bu belirtiler benlerin alınıp alınmama durumları, kötü huylu olup olmama durumları gibi konularda hakkında genel bir kanıya ulaşmanıza olanak vermektedir ![]() ![]() ![]() Kesinlikle benleri kendi başınıza teşhis koyarak kendi yöntemlerinizle onları kopararak, keserek yada kazıyarak onlardan kurtulma yoluna gitmeyiniz ![]() ![]() Eğer benlerinizden şikayetçiyseniz mutlaka hekiminize başvurmanız gerekmektedir, sağlığınızı düşünüyorsanız ben konusunda genel söylentilere uyup kendi başınıza hareket etmeyiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|