![]() |
Messershmit(röportaj) |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Messershmit(röportaj)Messershmit Röportajı: Merhabalar ![]() geçmişini alabilir miyiz? Messershmit 2 yıl önce kuruldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -“Son Gözyaşları” parçası ile Türkçe sözlü black metal yapılabileceğini tekrar gösteriyorsunuz ![]() Son Gözyaşları en beğenilen parçamız diyebilirim ![]() ![]() ![]() Ben Türkçe sözleri söylerken ve dinlerken daha fazla içtenlik hissediyorum ![]() ![]() -Türkiye’de yapılması en zor müziklerden birisi Black Metal ![]() zorlanıyor musunuz? Hayır Hiç Zorlanmıyoruz aksine tepkiler ve undergraund daha fazla hoşumuza gidiyor ![]() ![]() -Grubun hedefleri nelerdir? Her zaman Black Metal ![]() ![]() ![]() - Messershmit hangi organizasyonlar içinde bulundu? Bu güne kadar hiç bir organizasyonda bulunmadık ![]() -Şarkı sözleriniz genelde hangi tema üzerine kurulu? Savaşı anlatıyoruz ve ölümü, yanlızlığı hisstirebilecek şeyleri ![]() -Müziğinizde örnek aldığınız gruplar var mı? –varsa hangi yönleriyle örnek alıyorsunuz? Immortal, Mayhem, Venom ![]() ![]() -Türkiye’de başarılı bulduğunuz gruplarımız kimler? Satanic Verses, Sur, Kabusname ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Röportaj için teşekkürler ![]() mesaj varsa onu da alalım ![]() İnanıyorum ki Messershmit'in anlatmak istedikleri doğru olarak doğru kişilere ulaşır ![]() Röportaj: Ömer ÇETİN Tarih: 03 / 05 / 2006 |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|