Felsefe Böyle Birşey İşte! |
11-12-2007 | #1 |
suskun
|
Felsefe Böyle Birşey İşte!Renkli kişiligiyle ün yapmiş bir felsefe hocasi, yilin son > > > >sinavini yapmak uzere sinifa girmiş butun ogrenciler cok heyecanli, > >hepsi > > > >merakla sorulari bekliyolar, felsefe hocasi sinifa soyle bi bakmiş, > >derken > > > >sandalyesini kaptigi gibi kürsünün uzerine koymuş > > > >"IşTE 100 PUANLIK TEK SORU" demiş "BANA BU SANDALYENIN > > > >VAROLMADIGINI ISPAT EDIN" > > > >Herkes bir girişmiş yazmaya efendim hizli hizli yazanlar haril > > > >haril duşunenler derken, aralarindan biri kagida tek bi cumle yazmiş > > > >sonra kalkmiş hocasina vermiş, ve sinavi bitirip cikmiş > > > >Sonuclar aciklandigi zaman bir bakmişlar koca sinifta 100 > > > >uzerinden 100 alan tek kişi var, o da sinavi 2 dakkada bitirip cikan > > > >cocuk!!! > > > >Peki acaba cocuga 100 puan getiren o tek cumle neymiş???? > > > >Ve işte cevap: > > > > > > > > > > > >kagida sadece şunu yazmiş: > > > >"HANGI SANDALYE?"
11-12-2007 | #2 |
bukettt
|
Cevap : Felsefe Böyle Birşey İşte!biliodum güzl yha seviom böyle saçma seleri:F teşekürler |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|