Soru:"Meme Kanseri Riski"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Meme Kanseri Riski"

benım kızkardeşimle ılgılı sorum olacaktıbugun elıme ult sonucu geçti ne olur yardım edın hocamkız kardeşim 22 yaşında bekarult sonucu aynen yazıyorumsol meme saat 12hizasında meme başına 4-5cm uzaklıkta -4*7cm boyutta sınırları keskin olmayan düzensiz hipoeksik heterojen görünüm mevcutturolgun tekkıkı uygundursol meme yoğun dens paterinde izlendişimdi bu rapora göre bizim ne yapmamız lazımağrıda yaşıyoruzerzurum araştırma hastamedsıne götüreceğimama ağrıdakı genel cerrahı uzmanı parça alıp pıopsıye gönderecem dedıçok korkuyorum hocam ne olur yardım edınyol gösterınbu yaştadakı bı genç kızda meme kanseri olma rıskı varmı

DoçDr Ömer Faruk AKINCI

06 09:50:37

22 yaşında meme kanseri riski çok düşük olsa da sıfır değildir Kitleden biyopsi yapılması uygun olur İmkan varsa önce iğne biyopsisi yapılması daha uygun olur Biyopsi sonucuna göre tedavi planlanır Hasta ile ilgili detayları en iyi kendi hekiminiz değerlendirecektirgeçmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com