Soru:"İnsülin Tedavisine Ragmen Sekeri Hala Yuksek"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"İnsülin Tedavisine Ragmen Sekeri Hala Yuksek"

merhaba hocambabam şeker hastası,son günlerde şekeri yükseldi 379a kadar çıktıbunun sonucunda doktor insülin tedavisi verdiüç gündür insülin vuruyor kendine ve bugün kü şeker değeri 600felç geçirmesinden korkuyorum,kendisini de ikna edemedim hastaneye gitmek içininsülin tedavisine ilk başlandığında değerler yükselebilirmiş galiba,tam bir bilgim yok600 değeri normal mi ne yapmalıyızteşekkürler
DoçDr M Akif BUYUKBESE

02 11:11:43

Belirttiginiz rakam oildukca yuksek babanizin ikna edilmesi cok onemli Eve hekim de cagirabilirsiniz babnizin hem hastanede birkac gun belki daha fazla gozlenmesi yararli olacaktir Burada bir kac neden olabilir Insulin kullanimi ve diyabet egitim meselesidir bazen injeksiyon dogru teknikle yapilmaz bazen tarihi gecmis insulin olabilir veya dogru sekilde saklanmadigi icin bozulmustur insulin Bu arada gizli veya asikar enfeksiyon, gizli guatr, gogus agrisi, stres gibi pek cok faktor sekeri yukseltebilir Babaniz adina yazsaniz da babanizin dogum tarihini girmeniz daha uygun olur Diyet, uygun egzersiz, EKG kontrolu, bobrek ve idrarda protein tetkiki, goz degerlendirmesi uygun olacaktir Seker kontrole girdiginde once aylik sonra 3 aylik takipler uygun olacaktir yillik prostat takiplerini de ihmal etmeyelimSaglikli gunler

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com