Soru:"Nefes"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Nefes"

merhaba doktor hanım benim uzun zamandır bi sıkıntım var nefes darlığı nefesim yetmiyor sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum oturduğum yerden,yemek yerken,konuşurken şimdilik uykumda bi sıkıntı olmuyor direk uyuyorum sabah uyanınca yatakta gene derin nefes almaya başlıyorum mesela eskiden top oynarken derin nefes alıp verirdim artık yok nefesimi hiç hissetmiyorum inanırmısın eskisi gibi nefes alıp vermeyi çok özledim acaba bi hastalığımın belirtisi olarakmı böyle bi şey ortaya çıktı akciğer,karaciğer,kalp rahatsızlığı falan doktor hanım lütfen en kısa zamanda bilgilendirirseniz memnun olurum yaşım 24 erkek teşekkürler
UzmDr Sevin Karalar

07 06:53:22

Merhabalar, Tarif ettiÄŸiniz nefes darlığından çok hava açlığı diye tanımladığımız, ön planda stresle baÄŸlantılı gibi görünen bir rahatsızlık Ancak yine de kesin konuÅŸabilmek için solunum fonksiyon testi ile doÄŸrulamak uygun olur Bunun için Göğüs Hastalıkları Uzmanı bir hekime baÅŸvurmanızı öneririm GeçmiÅŸ olsun dileklerimle Uz DrSevin KaralarBaÅŸlık :Anahtar Kelimeler : Konuyla ilgili kelime yada tamlamaları aralarına virgül koyarak ekleyiniz Bu sayede konuya ilgi artacaktırBölüm :Bölüm SeçAcil Yardım Anabilim DalıAile HekimliÄŸiAkupunkturAlternatif TıpAnatomiAnestezi ve ReanimasyonAyak SaÄŸlığı- PodiatryBeyin CerrahisiBiyokimya ve Klinik Biyokimyaçocuk Allerjisi ve İmmunolojisiçocuk Cerrahisiçocuk Endokrinolojisiçocuk Hastalıklarıçocuk NefrolojisiDermatolojiDiÄŸer sınıflandırılamayanlarDiyet BölümüDiÅŸ HekimliÄŸiEndokrinolojiFarmakolojiFizik Tedavi ve RehabilitasyonFizyolojiGastroenterolojiGenel CerrahiGenel DahiliyeGenetik Hastalıklar, Prenatal TanıGöğüs CerrahisiGöğüs HastalıklarıGöz HastalıklarıHematolojiHepatolojiHistoloji ve EmbriyolojiImmunolojiIntern DoktorlarKadın-DoÄŸum HastalıklarıKalp Damar CerrahisiKardiyolojiKlinik Mikrobioloji- VirolojiKulak- Burun- BoÄŸazNefrolojiNükleer Tıp ADNörolojiOnkolojiOrtopediPatolojiPlastik CerrahiPratisyenPsikiyatriRadyolojiRadyoterapiRoma tolojiStajyer DoktorUrolojiİnfeksiyon HastalıklarıŞifalı Bitkiler Kisim :Kısım SeçAstımBronÅŸektaziDiÄŸerKOAHPnomoniSarkoidozTà ¼berk üloz Yeni Kısım Ekle:
Path:
<p>Merhabalar, </p><p>Tarif ettiğiniz nefes darlığından çok hava açlığı diye tanımladığımız, ön planda stresle bağlantılı gibi görünen bir rahatsızlık Ancak yine de kesin konuşabilmek için solunum fonksiyon testi ile doğrulamak uygun olur Bunun için Göğüs Hastalıkları Uzmanı bir hekime başvurmanızı öneririm Geçmiş olsun dileklerimle</p><p> Uz DrSevin Karalar</p>

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

GeliÅŸmiÅŸ Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com