Soru:"Hipotroidim Var Vedusuk Yaptim"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Hipotroidim Var Vedusuk Yaptim"

merhaba 39 yaşında bayanım5 senedir hipotroit tedavisi görüyorum düzenli tetkiklerle tsh normal sınırlarda fakat tpo yüksek yeni düşük yaptım sorum şu tsh normal sınırlarda fakat benim saç dökülmesi göz altı şişliği üşüme ve azda olsa kolestrol yüksekliği [ sınır 130 benim 167 ] şikayetlerimde düzelme göremiyorum kansızlıkta vardı ama ilaçla düzeldi şu anda bir problem yok sebeb ne olabilir birde tpo normal sınır 35 benim 265 düşük yapmama bumu sebeb olmuşturiyi çalışmalar
DoçDr M Akif BUYUKBESE

02 04:36:50

Hipotiroidi dusuk nedeni olabilir Tuzu azaltin Yuruyus yapin Kadin dogum ve endokrinoloji uzamani beraber takip etmeli sizi Ilac dozunu TPOya gore ayarlamak belki yukseltmek daha ugundur Burdan doz soylememeiz ahlaki -etik- olmaz takip eden ve izleyen hekim karar verir Bazen dusugun baska nedeni olabilir Ailenizde diyabet varsa seker yukleme testi de yaptirin sac dokulmesinde kknasizlik, hipotiroid, ilac yan etkisui ve bazen de stres rol oynar Ilac tedavisine devam edilecek ihmal etmeyelimGecmis olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com