Soru:"Mide Bulanması Ve Gaz Hk."

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Mide Bulanması Ve Gaz Hk."

SnDoc Dr Yusuf bey

1804 tarihinde kanalda bulunan taşı kırdırdım (endoskopik yolla) Oraya stent taktılar Allaha şükür her geçen gün iyiye gidiyorum 15 gün sonra da çıkarttıracağım

Ancak 2 gündür midem bulanıyor, affedersiniz geğirmek geliyor, karnım biraz ağrıyor (bağırsaklarda gaz var)

bildiğiniz üzere 1402 tarihinde size muayene olmuştum reflü gasrit teşhisi koymuştunuz Vemiş olduğunuz pulcet, rennie duo ve metespasmil çok iyi gelmişti Pulcet 1 hafta önce bitti

Bu barade ne yapayım, dünden itibaren meteospasmil ve Rennie duo alıyorum

Mide bulantısı neden olabilir Böbrek taşı / stent den mi? Böbrek taşı operasyonundan itibaren sifloz 500 mg antibiyotik (siprofloksasin 500 mg) kullanıyorum 13 gündür kullanıyorumBunun etkisimi olabilirmi? Biraz stres yaptım ondan mı? Ne yapmalıyım? Tavsiye ve bilginizi bekliyorum

Saygılarımla,

Fakı SARIKAYA
Gence / Azerbaycan
+994 50 222 08 22
DoçDr Yusuf AKCAN

0505 10:32:29

mide için aldığınız ilaçları bir ay daha uzatın
böbrek yollarındaki durum için tedaviniz iyi diyorusnuz

kanda beyaz küre
ateş ölçümü
sedimanatasyon ve crp normal ise bu durum gerçekten iyidir demektir

sorun mide-barsak ise ilaçlar durumu çözecektir

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com