07-25-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Kol Ağrisi"
Doktor bey merhaba,
Sizin yazmış olduğunuz cevapta bazı sorular var Gece ağrı,ateş ve terleme gibi şikayetim yok Kolumu uzatıpta bişey alıcam zaman ani bir ağrı saplanıyor Boynumda şiddetli olmasada bir ağrı mevcut Ama kollarıma egzersiz yaptığım zaman iyi geliyor,rahatlıyorum Siz daha önceki cevapta emar çektirin ondada bişey çıkmassa kan tahlili yaptırın demiştiniz Emar çektirdim ama kan tahlilini doktorum istemedi Kocaeli tıp fakültesine gitmeden daha önce gittiğim fizik tedavi bölümüne gidip kan tahlili yaptırayımmı?Çünkü araştırma hastanesi geç gün verdiği için kan tahlilini söylüyorum
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin
Prof Dr Vural KAVUNCU
27 23:36:52
Hastalıkların tanısında genele bakarsak muayenenin yeri %75, tetkiklerin yeri ise % 25 oranındadır Sizi görmeden tahmin yürütmeye çalışıyorum çok sayıda sorun bu yakınmaları oluşturabilir örneğin iltihabi reaksiyonlar (Kan tetkikleri ile anlaşılabilir), boyun ile omuz arasında yer alan sinir paketlerinin sıkışması gibi Tıp fakültesine gidin derken sizin için gerekli muayene ve tetkiklerini yapılacağına olan inancım nedeniylerdir Sadece kan tetkiği için değil yani Bu danışma sitesinin amacı buradan hastalara tanı koymak değil, konulan bir tanı, bir hastalık, ilaç, tedavi yöntemleri ile ilgilimerak edilenleri yanıtlamak, hastalara danışmanlık yaparak yönlendirmelerde bulunmaktır Prof Dr Vural Kavuncuwww vuralkavuncu com
Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz
|
|
|