![]() |
İstiyorsanız Başarabilirsiniz! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstiyorsanız Başarabilirsiniz!Bu gelişmelerle birlikte sigara tiryakileri de bu zararlı alışkanlıklarından kurtulmanın yolunu kara kara düşünür oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Aşağıdaki Gibi Düşünüyor Olabilirsiniz - Zevk alıyorum, neden bırakayım? - Şimdiye dek sigaranın hiç zararını görmedim ki ![]() ![]() ![]() - Daha gencim ve kısa süredir içiyorum ![]() - Zaten ben dudak tiryakisiyim ![]() - ağızlık kullanıyorum, sigaranın zararını azaltıyor ![]() - Dedem 80 yaşına dek içti, sağlığı hiç bozulmadı ![]() - Sigara içmeyenler de kanser olup ölmüyor mu? - Zaten her şey zararlı, bir de sigara içmişim ne fark edecek? - Tiryaki değilim, istediğim zaman bırakabilirim ![]() - Çocuğumun yanında içmiyorum ![]() - Tek keyfim bu! Bu hatalı kalıplarla ilgili detaylı bilgiyi hekiminizden edinebilirsiniz ![]() Sigarayı Bırakmalı, Çünkü ![]() ![]() ![]() - Sigaranın her nefesiyle vücudunuza ortalama 1017, yani 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Sigara içen her 4 kişiden biri, yaşamının beklenenden daha erken bir döneminde hayata veda etmektedir ![]() - Ülkemizde her yıl 120 ![]() ![]() - Her sigara si Kaynak : Bayposta ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|